Szállások kerékpár kölcsönzési lehetőséggel

Az aktív pihenés vonzza igazán, de nem tudja mindenhová magával vinni kerékpárját? Akkor a következő szállások Önnek szólnak, hiszen kerékpárkölcsönzési lehetőséggel rendelkeznek. Fedezze fel a környék szépségeit kerékpáron!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 30 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól teltek Hotel Payerbacherhofban töltött napjaink. A szoba tágas volt és hangulatosan volt berendezve. Annak külön örültem, hogy a szobában volt vízforraló, valamint kávé, tea és forró csokoládé bekészítés. A hotel kertje gyönyörű, jó volt benne sétálgatni és feltöltődni kicsit. A wellness részleg nem túl nagy, de modern. Egy túra után jól esett lazítani a szaunában és a pezsgőfürdőben is. A város és a környék csodaszép, és túraútvonalakból sincs hiány, akár pároknak vagy családoknak sem.”

Cindy Kapounková
Cindy Kapounková
Ügyfélszolgálat


Kombinálja a kellemes pihenést a testedzéssel és járja be kerékpárral uti célja környékét. Nincs saját kerékpárja, vagy nincs kedve magával cipelni? Ajánlataink között talál olyan szállodákat is amik bicikli kölcsönzési lehetőséget kínálnak. Ha pedig kerékpározás közben sem szeretné megerőltetni magát, és csak eltelne az érintetlen természet látványával, foglaljon szállásaink közül olyat amit gyönyörű sík tájak vesznek körül, így hosszú, jelentős szintemelkedés nélküli kerékpár utakat járhat be anélkül, hogy bármiféle felkészülésre szüksége lenne.

A kerékpáros nyaralás előnyei

Az, hogy a szállodában kerékpárt bérelhet és a nyeregből fedezheti fel a környéket, hihetetlen rugalmasságot és szabadságot biztosít majd önnek. Könnyedén mozoghat menetrendek és a forgalmi dugók bosszantó kellemetlenségei nélkül, és mindezt gyakran gyönyörű természeti környezetben teheti meg. Útvonalát teljes mértékben ön határozhatja meg, és ott áll meg, ahol csak akar. Kerékpárral olyan keskeny utakon is elfér, amelyek autókkal már nem járhatók.

Ezen felül a kerékpár környezetbarát közlekedési mód, amely nem okoz káros anyag kibocsátást, és minimálisra csökkenti a környezetre gyakorolt negatív hatásokat illetve a kerékpározás remek módja annak, hogy fittek legyünk és egészségesek maradjunk. Biciklizés közben rengeteg kalóriát éget, erősíti az izmait és javítja az állóképességét. Ez egy nagyszerű aerob tevékenység, amely javítja a szív egészségét, csökkenti a szívbetegségek kockázatát és javítja az általános közérzetet. Ráadásul a kerékpározás kíméli az ízületeket, és a futáshoz vagy más intenzív sportokhoz képest kisebb a sérülések kockázata.

Hol találhat könnyű kerékpáros útvonalakat?

Dél-Morvaország kiváló választás azoknak akik gyermekeikkel együtt szeretnének megvalósítani egy kerékpáros vakációt. Az alacsonyan fekvő vidék, a gyönyörű környezet és a rengeteg szőlőültetvény garantálja, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoznak majd.