Mindig is csábította Olaszország szépsége? Akkor váltsa valóra álmát és szálljon meg a Hotel Fortebraccio ***-ban, és élvezze az álomvakációt Olaszország egyik legszebb településén. Utalványunknak köszönhetően nagyszerű svédasztalos reggeliben lesz része, teljesen feltöltődhet a szabadtéri medencében és felfedezheti a gyönyörű vidéket. A híres városok, Assisi és Perugia vagy a Trasimeno-tó is könnyen megközelíthető lesz. Felár ellenében pedig masszázs, wellness használat, szarvasgomba-vadászat és még sok minden más is igénybe vehető.

A szálláshelyről

A felújított Hotel Fortebraccio *** közvetlenül a festői Montone falut körülvevő ókori fal mellett található az olaszországi Perugia tartományban. A szálloda egy jelentős nemesi család nevét viseli, amely a 14. század vége óta uralkodott a környéken. A helyszín gazdag kultúrájával és színes történelmével teljesen elvarázsolja majd. Élvezze a hagyományos fesztiválokat és más kulturális eseményeket, valamint a környék gyönyörű kirándulóhelyeit. Ráadásul Montone még az Olaszországi legszebb falvak közé is bekerült.

Tegyen egy kirándulást a 18. századi Madonna dei Confini (7,8 km) templomhoz. Az E45-ös autópályán kényelmesen eljuthat Assisi városába (57,4 km), amely Olaszország jelentős történelmi és spirituális központja, vagy elmehet Perugia-ba (40,4 km), ahol megnézheti a város középkori, római és etruszk műemlékeit és állítólag Olaszország legjobb csokoládéjával is itt találkozhat. Érdemes felfedezni Arezzo városát (58,1 km) is, hatalmas ókori piacával és megcsodálni a Trasimeno-tavat (38,4 km), amely Olaszország negyedik legnagyobb tava.

Hol fogok aludni?

Szállása a 28 kényelmes szoba és lakosztály egyikében lesz. Mindegyik privát fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, minibárral és WiFi kapcsolattal rendelkezik. Néhány szobához pedig privát erkély is tartozik.

  • A Standard szoba 17 m²-es, franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal és ülősarokkal rendelkezik.

  • A Háromágyas szoba (17 m²) egy franciaágyat, egy egyszemélyes ágyat, valamint íróasztalt és széket kínál vendégeinek.

  • A Superior szoba valamivel nagyobb (19 m²) és elegánsan berendezett. A franciaágy mellett egy pótágyat is kínál. A szobában egy íróasztal és egy kényelmes fotel is található.

  • A Junior lakosztály (25 m²) egy különálló franciaágyas hálószobából és egy kanapéval ellátott nappaliból áll. Íróasztal és ülősarok is rendelkezésre áll.

  • Az Apartman (35 m²) egy külön hálószobát kínál franciaággyal és egy felszerelt konyhasarkot kis étkezőasztallal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns Restaurant & Pizzeria Ostaria étteremben megkóstolhatja a hagyományos ételek és a nemzetközi konyha tökéletes keverékét, amelyet gondosan a legfrissebb helyi alapanyagokból készítenek. A szabadtéri teraszon is megpihenhet egy pohár helyi bor mellett, ahonnan gyönyörködhet a mesés kilátásban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellness-részleg a béke igazi oázisa lesz, ahol elfelejtheti a mindennapi gondokat. Pihenjen a forró szaunában, a hidromasszázs pezsgőfürdőben vagy az élményzuhanyban. Próbáljon ki egy professzionális masszázst vagy az aktív pihenést kedvelők a szálloda fitnesztermébe is ellátogathatnak.

Hotel Fortebraccio ***

Hotel Fortebraccio ***

Via dei Magistrati 11 , Montone
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Fortebraccio Pharma Srl Cégjegyzékszám: 00152090544


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 21:30
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető - 10 kg-ig
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Trasimeno-tó

Trasimeno-tó Utazási tipp

A Lago Trasimeno avagy Trasimeno-tó Olaszország negyedik legnagyobb tava és az Apennine-félsziget legnagyobb tava. Az Umbria régióban található tó területe 128 km², mélysége 7 m, vizében 18 halfaj él. Kr.e. 217-ben a Trasimeno-tó egy csatának köszönhetően vált híressé, amikor Hannibal legyőzte a római sereget. Ma a tó népszerű üdülőhely, számos úszómedence és tábor van körülötte. A tó több szigetén található - Isola Maggiore, Isola Minore és az Isola Polvese természetvédelmi terület.

További információ
Chiusi-tó
Chiusi-tó
Perugia
Perugia
Assisi
Assisi