Üdülés Árván

Meneküljön el a mindennapok nyüzsgése elől a szlovákiai Árva festői tájaira. Élvezze a környező hegycsúcsok látványát, látogasson el a Nagy-Fátra Nemzeti Parkba, vagy keresse fel a népszerű Árvai várat, amely alatt hagyományos tutajokon is hajózhat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Árva (szlovákul: Orava) fő látványosságai közé tartozik a gyönyörű Árvai vár, amely Szlovákia egyik legszebb vára. A Felvidék legmerészebb építésű vára, az Árva folyó feletti függőleges sziklabércen magasodik, és több mint 400 éve változatlan formában őrzi a Lengyelországba tartó fő útvonalat. Az alatta kanyargó folyón érdemes kipróbálni a tutajozást is.

Nyáron mindenképpen látogasson el az Árvai víztározóhoz , amely 35 km² területet foglal magában. Próbálja ki a vitorlázást, a szörfözést vagy a vízbiciklizést. De télen sem érdemes kihagyni a tavat, hiszen akár korcsolyázhat is a befagyott vízfelületen.

Hűvösebb időben látogasson el a Meander Aquaparkba, ahol geotermikus gyógyvíz várja. A melegvizes medencékben egy kicsit kipihenheti a mindennapok rohanását.

Nem szabad megfelejtkezni az Árvai Erdei Vasútról sem, amely a gyerekek kedvence, valamint Erdőtka (Oravská Lesná) erdei tanösvényéről sem. Emellett egy különleges kalandért érdemes ellátogatni a Funny Park kalandparkba is.

Télen az ORAVA SNOW Síközpont 4 felvonóval és nagyszerű lejtőkkel várja a téli sportok szerelmeseit! De emellett a környező síközpontok is várják a spotrtolókat: a Ski & Bike park Malinô Brdo, Nižná - Uhliská, Kuzmínovo és Kubínska Hoľa Síparkok is.

Akár egy kellemes wellness szállást választ, hogy egy kirándulással töltött nap után a pezsgőfürdőben ejtőzhessen, akár egy síterep közelében lévő szállást, kínálatunkban megtalálja a legjobbakat.