Gyerekbarát szálláshelyek

Szeretné, hogy gyermekeinek egy felejthetetlen élményben legye részük? Válasszon olyan szállást ahol kifejezetten figyelnek a legkisebbek igényeire is, hiszen a gyereksarokban vagy a játszótéren mindig korlátlan szórakozás várja őket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 306 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Ha szeretné hogy a következő kirándulás felejthetelen emlék maradjon gyermekei számára, akkor válasszon olyan szállást amelyik igazán felkészült a legkisebbek fogadására. Szerencsére a Travelking kínálatában számos gyerekbarát szállodát talál majd, a *kisebb családi panzióktól, egészen az animátorokat is foglalkoztató nagy üdülőhelyekig. Utóbbi helyeken ráadásul amíg a gyerekek a gyereksarokban vagy a játszótéren játszanak, a felnőttek a wellness részlegben pihenhetnek.

Ide utazzon gyermekeivel együtt!

A családi nyaralás gyakran nem olcsó, de a Travelkingnél igyekszünk gondoskodni arról, hogy ajánlataink között megtalálhatóak legyenek a pénztárcabarát lehetőségek is. Válasszon olyan például olyan szállodát, amely egy bizonyos kor alatti gyermekeket ingyenesen szállásol el. Az így megspórolt pénz jól jön majd a sok szórakoztató program idején, ami a kirándulás alatt várja Önöket. Ráadásul az ilyen kedvezményt adó szálloda "Bababarát" címkével büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy jól felkészültek a kis vendégek fogadására.