Gyerekbarát szálláshelyek

Szeretné, hogy gyermekeinek egy felejthetetlen élményben legye részük? Válasszon olyan szállást ahol kifejezetten figyelnek a legkisebbek igényeire is, hiszen a gyereksarokban vagy a játszótéren mindig korlátlan szórakozás várja őket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 254 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat


Ha szeretné hogy a következő kirándulás felejthetelen emlék maradjon gyermekei számára, akkor válasszon olyan szállást amelyik igazán felkészült a legkisebbek fogadására. Szerencsére a Travelking kínálatában számos gyerekbarát szállodát talál majd, a *kisebb családi panzióktól, egészen az animátorokat is foglalkoztató nagy üdülőhelyekig. Utóbbi helyeken ráadásul amíg a gyerekek a gyereksarokban vagy a játszótéren játszanak, a felnőttek a wellness részlegben pihenhetnek.

Ide utazzon gyermekeivel együtt!

A családi nyaralás gyakran nem olcsó, de a Travelkingnél igyekszünk gondoskodni arról, hogy ajánlataink között megtalálhatóak legyenek a pénztárcabarát lehetőségek is. Válasszon olyan például olyan szállodát, amely egy bizonyos kor alatti gyermekeket ingyenesen szállásol el. Az így megspórolt pénz jól jön majd a sok szórakoztató program idején, ami a kirándulás alatt várja Önöket. Ráadásul az ilyen kedvezményt adó szálloda "Bababarát" címkével büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy jól felkészültek a kis vendégek fogadására.