Szállások Egerszalókon

Az egerszalóki termálforrás 410 méter mélyből tör a felszínre. Ezen forrás gyógyító hatásait élvezheti nálunk 17 medencében további látványoságokkal párosítva. Ritkaságnak számít a helyi sódomb, amelybe tavacskákat vájt a termálforrás.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Egerszalók bájos kis települése Magyarország északi részén, a Bükk hegységtől dél nyugatra fekszik. A világszínvonalú termálfürdő és a különleges helyi sódombok miatt, mégis számtalan turista keresi fel ezt a híres falut évről évre. Fedezze fel Ön is Egerszalókot, egy pihenésben gazdag kirándulás alkalmával.

Egerszalók - egy falu a termálfürdők ölelésében

Ha Egerszalókon jár, látogasson el a helyi termálfürdőbe, ami 1900 m²-es területen 17 úszómedencével várja a pihenni vágyókat. A medencéket 410 méter mélyről feltörő, egyedülálló termálvízzel töltik fel. Ezen felül szaunavilág, gőzfürdő, aromaterápiás kabinok és egyéb gyógykezelések gondoskodnak arról, hogy a fürdő összes vendége a neki megfelelő módon javíthasson egészségi állapotán. Relaxáljon a forró gyógyforrásokban, majd tegyen egy felejthetetlen sétát a fürdő közvetlen közelében található sódombok mellett, amely Európában egyedülálló természeti jelenségnek számít, és amiből hasonlót is csak három helyen láthat a világon. Ha pedig ön nem éri be csupán az egerszalóki gyógyfürdő élményekkel, akkor vegye az irányt a csupán 6 km-re található Eger városa felé, ahol a gyógyvízben való pihenésen túl megismerheti Magyarország egyik leghíresebb borvidékét is.

Szeretné, hogy a kikapcsolódása még kényelmesebben teljen? Válasszon szállásaink közül olyat, ami saját wellness részleggel rendelkezik, és lepje meg magát azzal a kényelemmel, hogy szobájából közvetlenül juthat el a medencékhez. Ha pedig bosszantja, mikor a pihenésre szánt ideje alatt apróságok rontják a jó kedvét, ügyeljen rá, hogy olyan szállodában foglaljon szobát ami a rendelkezik a személyesen ellenőrzött címkével, ez ugyanis azt jelenti, hogy a szálláshelyet a Travelking csapatának egy tagja felkereste már, és ott egy minden tekintetben kiváló élménnyel gazdagodott.