Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

A Travelking segít

Amennyiben nálunk vásárol, egy kisebb összeg hozzájárulásával egy jó ügyet segíthet. Az összegyűlt összegből segítséget nyújthatunk azoknak, akiknek leginkább szükségük van rá.

KÖZÖSEN MÁR ÖSSZEGYŰJTÖTTÜNK

25 062 025 Ft

Hogyan járulhatunk hozzá jótékonysági projektekhez?

Válasszon tartózkodást
Kínálatunkból
Vásárláskor válassza a lehetőséget
"Szeretnék jótékonykodni"
Válasszon egy összeget
és fejezze be a vásárlást

Akiknek már segítettünk

400 000 Ft

"U Šmudliny" állatmenhely

Jótékonysági tevékenységünk 2023-ban


Nem minden kutya és macska olyan szerencsés, hogy olyan családban élhet, ahol megkapja a megérdemelt szeretetet és gondoskodást. Ezért támogatjuk azokat a menhelyeket, amelyek felelősségteljesen gondoskodnak a kutyákról és macskákról, biztos helyet és állatorvosi ellátást biztosítva számukra, amíg új, szerető családra nem találnak. Az Ön segítségével 400 000 Ft-val támogattuk a Tachov-Vítkovi U Šmudliny menhelyet.

A Travelking irodája kutyabarát és számos kollégánk magával hozza négylábú társát dolgozni. Éppen ezért szívügyünk az állatmenhelyek segítése, hogy minél többeket hozzásegíthessünk ehhez az örömhöz. A korábbi években már anyagilag és élelmiszerrel is támogattunk menhelyeket. Köszönjük, hogy részt vesz ebben és vásárlása során ehhez hasonló jótékony célokra is adományoz.

620 000 Ft

Jílová gyermekotthon

Jótékonysági tevékenységünk 2023-ban


Vásárlóink adományaival együtt pénzügyi támogatást nyújtottunk a brnoi Jílová gyermekotthonnak is. A gyermekotthon fő célja, hogy a bentlakók számára a családi élethez minél hasonlóbb környezetet biztosítson. A gyerekeknek lehetőségük van családi környezetet imitáló csoportokban élni a nevelőkkel. Az otthon a felnőtté válás után sem engedi el a lakók kezét, 18 éves koruk után, megállapodás alapján akár 26 éves korukig folytathatják tanulmányaikat és a gyermekotthonban élhetnek.

Mivel mi is az aktív életvitel folytatásának elkötelezett hívei vagyunk, így örömünkre szolgált, hogy a gyermekotthon adományunkat sportfelszerelések vásárlására és sport órákra fordította.

800 000 Ft

Gűjtés Nati autójára

Gyűjtés időszaka: 01.04.2022 - 31.08.2022


Natália Jakšová súlyos fogyatékossággal jött a világra, de ennek ellenére örök optimista és próbálja a lehető legjobban élvezni az életét. Nemrégiben sajnos a családja autóbalesetet szenvedett egy figyelmetlen sofőr miatt, és az autójuk totálkáros lett. Mivel Natinak rendszeres orvosi kezelésre van szüksége, az autó elvesztése nagyon megnehezíti a család mindennapjait.

Emiatt döntöttünk úgy a Travelkingnlk, hogy 900 000 Ft.-al támogatjuk a Jakš családot, egy új autó vásárlásában. Szeretnénk, ha ez a bátor kislány mindig biztonságban lenne, nem csak akkor, ha az orvoshoz kell mennie, de akkor is, ha a nagyszülőket látogatja meg, vagy ha utazni megy. Mert utazni imád! Reméljük az új autóval ő és családja sok szép helyre el tud majd látogatni!

1 500 000 Ft

Vöröskereszt

Gyűjtés időszaka: 01.01.2021 - 10.03.2022


Ami most Ukrajnában történik, amellett úgy gondoljuk, hogy nem lehet szó és tettek nélkül elmenni. Hisszük, hogy aki megteheti kell, hogy segítséget nyújtson ebben a helyzetben, ezzel ösztönözve másokat is a segítségadásra.

Idén a helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy az utóbbi időben összegyűjtött 1 500 000 Ft összeget a Vöröskeresztnek ajánljuk fel, amely a sebesülteket és a rászorulókat gondozza Ukrajnában. Az összeget orvosi felszerelések, sebészeti eszközök, navigációs segédeszközök, orvosi sátrak stb. beszerzésére fogják felhasználni.

660 000 Ft

FOR HELP

Gyűjtés időszaka: 01.01.2019 - 31.12.2020


Ezúttal a pénz a Vilkoš család segítésére, speciális biorezonancia vizsgálatokra és különféle kiegészítő termékekre irányul. Tettél ma már valami jó dolgot?

Ezúttal a pénz a Vilkoš család segítésére, speciális biorezonancia vizsgálatokra és különféle kiegészítő termékekre irányul. Tettél ma már valami jó dolgot?

660 000 Ft

Menhelyek részére

Gyűjtés időszaka: 01.03.2018 - 01.08.2018


Miért segítene csak egy menhelynek, amikor egyszerre többet is támogathat a Cseh Köztársaságban? A Run for Shelters öt éve működik, és lehetősége van sok négylábú barát életének javítására. Mivel szeretjük a kutyákat és más állatokat, úgy döntöttünk, hogy segítünk nekik. Ezúttal a támogatás Brno, Liberec, Opava, Pilsen és Pardubice menhelyére vonatkozik. Tartson velünk!

Nem könnyű biztosítani a feltételeket minden kutya számára. Ennek ellenére a Run for Shelters szervezői megpróbálnak mindent megtenni. Természetesen nem akarjuk őket egyedül hagyni ebben a törekvésben. Ön hogy gondolja?

264 000 Ft

Remény Gyermekotthon

Gyűjtés időszaka: 01.03.2018 - 01.08.2018


Az egyik dolog, ami a gyermekeknek legjobban hiányzik a gyermekotthonokban, a mindennapi boldogság, mely egy alapszükséglet, amelytől a család hiánya megfosztotta őket. Ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a Bernolákovo-i Nadej Gyermekotthon gyermekcsoportját. Velünk együtt elküldheti őket Liptóba nyaralni, és megadhatja számukra a legértékesebb pillanatokat, amelyekre emlékezhetnek.

A helyi oktatók ötlete, hogy a gyermekeket különleges utazásra vigyék, amelyet szinte minden normális családban felnövő gyermek megélhet az árvaházakon kívül, elsősorban a szürke hétköznapok monotóniájának megtörésére irányul. Reméljük megvalósíthatjuk az ötletüket.

2 000 000 Ft

Mosolyogjunk együtt

Gyűjtés időszaka: 30.06.2017 - 01.08.2018


Ön közreműködött velünk azon fiatalok életének könnyebbé tételében, akik rákkezelésben részesültek, és most ugyanolyan bölcs szülőkként térnek vissza, mint a gyermekként onkológiai betegek. Ennek a szervezetnek az a célja, hogy ösztönözze és átadja saját egyedi tapasztalatait - a betegek, családjaik és az egészségügyi személyzet számára. A Cseh Köztársaságban ez eddig egyedülálló projekt.

Önnek köszönhetően sikerült összegyűjteni 150 000 Kč-t. Az összeget a gyógyult gyermekek önfejlesztési tevékenységének támogatására fordították, amelynek fő feladata ezeknek az embereknek a visszatérése a társadalomba. A támogatás egy részét a gyermekkori onkológiai betegeknek szóló brosúrák nyomtatására és tájékoztató füzetek nyomtatására fordították az egyesület elképzeléseinek megfelelően.

660 000 Ft

Vissza az életbe

Gyűjtés időszaka: 30.06.2017 - 01.03.2018


Egy erős egészséges fiú sokáig normális életvitelt folytatott, mint mindenki más. De aztán egy autóbaleset miatt az élete hirtelen megfordult. Philip vigiláns kómába esett: ébren van, nyitott szemmel, elfogadja az ételt, de nem kommunikál. Jelenleg otthon van, és édesanyja a nap 24 órájában gondozza.

Filip jelenleg gyorsan fejlődik. Állapotát javíthatja a rendszeres fizikoterápia és a szükséges orvosi felszerelések. Neked köszönhetően 50 000 CZK-t gyűjtöttünk, és nem csak Filip és az anyukája számára, hanem mindenki számára, aki kedveli őt.

660 000 Ft

Spolek Ichtyóza

Gyűjtés időszaka: 30.06.2017 - 01.03.2018


Az ichtiózis olyan genetikai bőrbetegség, amelyet a száraz és pikkelyes bőr jellemez. Az egyesület jelenleg összesen 15 gyermeket támogat e súlyos betegségben. Martínek, Nelinka, Amálka, Samík, Filípek, Ivanka, Lenka, Lukášek, Matěj, Hanička, Ondra, Kubík, Tomášek, Filípek és Sebík ... mindannyiuknak megvan a története. Veled közösen sikerült 50 000 CZK összeget beszerezni ezeknek a gyermekeknek a segítése érdekében.

Ichtiózis esetén különösen fontos a bőrt termálvizekkel, zsírral és folyadékokkal hidratálni. Ezért a begyűjtött összeget a szükséges források - krémek és orvosi ellátás - beszerzésére fordították.

1 800 000 Ft

Általános művészeti iskola

Gyűjtés időszaka: 01.01.2017 - 30.06.2017


Veled közösen támogattuk a fiatal feltörekvő művészi tehetségeket a Spišská Nová Ves Általános Művészeti Iskolában. A Városi Kulturális Központtal együttműködve két művészeti osztályban sikerült javítanunk a feltételeket.

A nagylelkű adományoknak köszönhetően végül összegyűjtöttünk 135 000 CZK-t, amelyet tíz professzionális festőállvány, valamint az iskolában hiányzó minőségi világítás vásárlására adományoztunk.

660 000 Ft

Bojkovice Gyermekotthon

Gyűjtés időszaka: 01.10.2016 - 31.12.2016


Boldoggá akartuk tenni a gyermekotthonok lakóit, ezért úgy döntöttünk, hogy együtt összefogunk annak biztosításában, hogy a karácsonyfa alatt a Bojkovicei gyermekotthon lakói nagyszerű ajándékokat találjanak. Mit kaptak? Nyári vakációt, amelynek minden gyermek örül, életkorától függetlenül.

Önöknek köszönhetően sikerült összegyűjtenünk a szükséges 50 000 Kč összeget, ami fedezi a gyermekek nyári üdültetését.

3 425 000 Ft

Filípek Sršeň

Gyűjtés időszaka: 01.07.2015 - 31.12.2016


Több mint egy évvel ezelőtt kezdtünk segíteni a kis Filípeknek, aki születése óta szenved mentális és motoros rendellenességekkel, ami miatt nem képes úgy élvezni gyermekkorát, mint a többi gyermek. Filípek állapotának javítása érdekében napi gyakorlatokat, és rehabilitációs kezelést kell kapnia Klim-terápián. Ez a kezelés a Klimkovice Szanatóriumban hozza a legjobb eredményeket, de nagyon drága. Együtt sikerült elsőre összegyűjteni 40 000 Kč, másodikra 120 000 Kč.

Filipen áprilisban 2016 áprilisában különleges kezelést hajtottak végre Ulzibat módszerrel, amelyet más terápiák követnek Klimkovice-ban. Annak érdekében, hogy Filipek folytathassa útját egy normális fiú életéhez, úgy döntöttünk, hogy ismét szervezünk egy gyűjtést a kezelésére. Főleg Önöknek köszönhetően sikerült összegyűjteni a szükséges 50 000 Kč összeget. Karácsony előtt megismételjük a gyűjtést ugyanehhez a kezeléshez, még ebben az évben ismét szükségünk van a Filipeknek 50 000 Kč összegyűjtésére.

Elolvashatja Filípek teljes történetét zde.

400 000 Ft

Alfonz Úmonín Macskamenhely

Gyűjtés időszaka: 01.10.2016 - 31.12.2016


Minden élőlény egyenlő segítséget érdemel. Ezúttal úgy döntöttünk, hogy támogatjuk az Alfonz Úmonín macskamenhelyet, amelyet 2015-ben hoztak létre, tekintettel a beteg macskákra és a kiscicákra. A menedékház munkatársai egész évben hetente 7 napot gondozzák a rászoruló állatokat és ezzel kivívták csodálatunkat.

Jelenleg a menedékház kapacitása 25 macska. Nemcsak bármelyik befogadásával segíthet, hanem bármilyen pénzügyi hozzájárulással.

Együtt sikerült gyűjtenünk 30 000 Kč, amelyet a menedékház a macskák számára szükséges felszerelés, étel és gyógyszer megvásárlására használ.

131 700 Ft

Küzdelem a prosztatarák ellen

Gyűjtés időszaka: 01.11.2016 - 30.11.2016


Az elmúlt években a novemberi hagyományt a Movember jelölte, és ebben az évben a Travelking a bátor férfiak sorába csatlakozottl. Egy hónapon keresztül a férfi részlegünk bajuszt növesztett, hogy támogassa a rák elleni küzdelmet. Egyesek több, mások kisebb sikerrel.

Úgy gondoljuk a Movembernek van értelme, és a prosztatarák elleni küzdelem támogatását folytatni kell, ezért járultunk hozzá a Rákellenes Alapítvány megalapításához 10 000 Kč-val.

330 000 Ft

Tibet állatmenhely

Gyűjtés időszaka: 01.11.2016 - 30.11.2016


Csodáljuk azoknak elkötelezettségét és lelkesedését, akik önzetlenül segítenek az embereknek vagy állatoknak. Ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk a tulajdonosoknak az állatok ellátásában, akik saját költségükön ápolják az elhagyott macskákat, fogyatékos kutyákat, sertéseket és őzeket. A menedékhely megtalálható a Bučovice u Brna településen, és felismerheti azt a törött kerítés alapján, amelyre a menedékhely jelenleg pénzt gyűjt.

Segítséget akartunk nyújtani egy új kerítés megépítéséhez, valamint a szükséges gyógyszerek és felszerelések beszerzéséhez: 25 000 Kč. Támogatásuknak köszönhetően már összegyűjtöttük az összeget és átadtuk a menhelynek.

330 000 Ft

Rafael kutyamenhely

Gyűjtés időszaka: 01.07.2016 - 30.09.2016


Nem tudunk ellenállni a kutyáknak? Nem tudunk, ezért utolsó gyűjtésünk a Rafael o.p.s.-re, egy nonprofit szervezetre irányul, amely elsőként a Cseh Köztársaságban ment meg és ápol bántalmazott kutyákat. 2003 óta a menedékhely tulajdonosa ideiglenes otthont biztosít a rosszul kezelt kutyáknak, gondozza őket, kezeléssel látja el őket és új tulajdonosokat keres a számukra.

Hála Önöknek sikerült összegyűjteni 25 000 Kč, amelyet a Rafael kutyamenhely részére továbbítottunk. Bár minden kutya a saját kennelében él és tartják, egy dolog még hiányzik a menhelyről. A tulajdonos a kapott összeget vízkút építésére fogja felhasználni, hogy ne kelljen hordóban elvinni a menhelyre. Ezzel jelentős költséget takarít meg, és javítja a Rafael kutyamenhelyen élő kutyák ellátásának színvonalát.

2 370 000 Ft

SNAC & MIST

Gyűjtés időszaka: 01.01.2016 - 30.06.2016


Az SNAC & MIST nonprofit szervezetet gyermekek számára alapították. A két alapítónak elsősorban oktatási és szórakoztató programok, óvoda és szabadtéri iskola, sípálya és egyéb sporttevékenységek előkészítésében és irányításában vannak tapasztalatai - a legkisebb óvodáktól a legnagyobbakig, az általános iskolákon és a gimnáziumokon keresztül.

Ennek a szervezetnek a fő célja, hogy ugyanazokat a sporttevékenységeket tegye lehetővé társadalmilag hátrányos helyzetű családok gyermekeinek, akiknek nincs pénzük ezen összes drága oktatás fizetésére gyermekeik számára. ,,Óvodákban dolgozom, és olyan szülőkkel találkozom, akik szeretnék, hogy gyermekeik sportolhassanak, szeretnék megtanítani nekik a síelést, de pénzügyeik sajnos nem teszik lehetővé ezt.“

Mostanáig a szervezetnek sikerült pénzt gyűjtenie a sportlétesítményekbe való belépéshez és sporteszközökhöz. Szeretnének több pénzt gyűjteni torna termékek vásárlásához. Jelenleg a középiskolák által kölcsönadott eszközöket használják, de ezek idősebb eszközök, amelyek az óvodai gyermekek számára alkalmatlanok. Az SNAC & MIST szervezet tagjai elsősorban a gyermekek biztonságával foglakoznak, ezért minden felszerelést újonnan, és különösen a kisebb gyermekek számára használhatóan szeretnének beszerezni.

Az alapítók nem csak a tevékenységek szervezésében és előkészítésében segítenek, hanem egy-egy csapat lelkes középiskolai önkéntesből állnak. És miért jött létre a projekt? "Mert a gyerekek megérdemlik." - mondja a szervezet egyik alapítója. „Ha lehetősége van elég pénzt keresni saját kezével, ossza meg azt azokkal, akiknek erre nincs.“

Átadtunk a SNAC & MIST nonprofit szervezetnek>180 000 Kč (6 500 €), amelyet új tornatermi felszerelések vásárlására és egyéb sporttevékenységek biztosítására használnak társadalmilag hátrányos helyzetű családok gyermekei számára. Segítségének köszönhetően a gyerekek élvezhetik az új tornaeszközöket, trambulint és egy speciális biztonságos szőnyeget. Köszönjük, hogy segített nekünk.

178 000 Ft

Lions Clubs International

Gyűjtés időszaka: 15.12.2015 - 25.12.2015


A klub tevékenysége elsősorban a látássérülteknek nyújtott egészségügyi ellátást, oktatási segédeszközök és mindennapi étel vásárlását, valamint a társadalmi beilleszkedés támogatását foglalja magában. Ezenkívül sport-, oktatási és társadalmi rendezvényeket támogat a látássérültek számára. A klub segít a vak kutyák kiképzésében, tandem kerékpárokat vásárol a fogyatékkal élők mobilitásának javítása érdekében, vagy esetleg "vakon vacsorát" szervez, ahol az emberek kipróbálhatják, milyen élni az abszolút sötétségben. Az 500 eurós levont összeg a klub tevékenységének fejlesztésére lett fordítva, amelyet fent bejelentettünk.

220 000 Ft

Třebíč menhely

Gyűjtés időszaka: 01.04.2014 - 31.10.2014


2014-ben a Travelking segítette az elhagyott állatok menedékhelyét Třebíčben. A begyűjtött teljes összegből 16 000 Kč takarmányokat, gyógyszereket, játékokat és egyéb szükséges dolgokat vásároltunk a menhelybe. Az átadásról készített videót itt tekintheti meg:

Van tippje, hogy kinek segíthetnénk legközelebb?