Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

  • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

    Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
  • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

    Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
  • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

    Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Személyesen ellenőrzött szállások

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban. Legyen szó wellness pihenésről, fürdőzésről, vagy akár hegyi túrázásról, garantáljuk a kínált szolgáltatás magas színvonalát.

Tudjon meg többet

Milyen követelmények szerint látjuk el a szállodát a Személyes garancia címkéjével?

Ahhoz, hogy egy az ajánlataink között szereplő szállás megkaphassa a személyesen ellenőrzött jelvényt, legalább két kritériumnak meg kell felelnie az alábbiakból:

Szállás személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
Üdülésükről vendégeink elégedetten térnek haza A vendégek értékelése különösen fontos számunkra. A min. 4/5 értékelés tükrözi számunkra az elégedettséget.
Vendégeink a szállásra számos alkalommal foglaltak Hisszük, hogy ha egy szállásra több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban megbízhatóságot és minőséget tükröz.

Személyesen ellenőrzött szállások

Merítsen ihletet a legnépszerűbb személyesen ellenőrzött szállásainkból.

Személyesen meglátogatjuk a szállást, amely a Travelking kínálatában található

Ismeri azt az érzést, amikor lefoglal egy szállást, alig várja a kikapcsolódást, és az érkezéskor kiderül, hogy az elképzelt hely teljesen eltér a valóságtól? Mi a Travelkingnél szeretnénk felvenni a harcot ezzel a problémával, ezért úgy döntöttünk, hogy személyesen ellenőrizzük a kínálatunkban szereplő szállásokat.

A Travelking nem egy több ezer alkalmazottal és partnerrel rendelkező vállalat. Mi egy 50 fős csapat vagyunk, akik szenvedélyesen szeretnek utazni, és mindig pontosan annyi szállás van a kínálatunkban, amelyet átlátunk és tudjuk, hogy Ön biztosan azt kapja amiért fizetett. Ez a hozzáállás teszi a Travelkinget igazán egyedivé.

Minden szállást többször is ellenőrzünk

Az értékesítés megkezdése előtt, első lépésben termékszakértőnk személyesen látogatja meg a szállást, és azzal együttműködve állítja össze az Ön számára ideális ajánlatot. Ellenőrzi, hogy a kínált szolgáltatások megfelelnek-e a valóságnak, végigjárja a szobákat, a wellnesst és a környéket, végül pedig fényképet készít a szállodáról a "Személyesen ellenőrzött" jelvényünkkel.

Ezután a pénzügyi részlegünk ellenőrzi, hogy a szálloda jó pénzügyi helyzetben van-e - nincsenek-e adósságai, nincsenek-e zálogjogai, fizet-e megfelelően adót,...stb.

Majd az ajánlatok prezentációinak létrehozásával foglalkozó részleg következik. Itt készítik azt az ajánlatot, amelyet Ön is láthat a weboldalunkon. De mielőtt ez megtörténne, átnézzük a vendégértékeléseket más honlapokról és portálokról, ahol a szállást kínálják. Ha a szállásnak rossz híre van, akkor nem készítjük el a prezentációt. Ha a vélemények rendben vannak, akkor munkához látunk. Az eredmény egy olyan ajánlat, amely mindig megfelel a valóságnak.

Ha a szálloda nem rendelkezik jó minőségű fotókkal, saját fotósunk az, aki fotókat készít a szállásról. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy Önnek, vásárlóinknak (valamint a szállodának promócióként) valami többletet tudjunk adni.

A prezentáció végighalad az elfogadási procedúrán és a szállás felkerül kínálatunkba.

Amint az első vásárlók hazatérnek a pihenésükből, mi felvesszük velük a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon keresztül, és megtudjuk mennyire voltak elégedettek. Ha ajánlatunkban a valóságtól való eltérést találunk, akkor módosítjuk az ajánlatot, hogy a vásárlóinknak ne legyen többé oka panaszra. A Travelking-en több ezer vendégvéleményt találhat - és mind valódiak. A pozitív és negatív értékeléseket egyaránt közzéteszünk. Csak azok nem kerülnek fel a honlapunkra, amelyek túl vulgárisak lennének.

És végül - hogy összekapcsoljuk a kellemeset a hasznossal - mi, a Travelking munkatársai is személyesen ellenőrizzük a szálláshelyeket. Minden munkatársunk, aki ellátogat egy általunk értékesített szálláshelyre, megírja a saját értékelését arról, és saját fotókat is mellékel hozzá.

Ez volna a mi ellenőrzési stratégiánk. Így lehetünk biztosak abban, hogy Ön valóban azt kapja, amit vár, mi pedig nyugodt szívvel mehetünk aludni.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK