Ha egy háborítatlan kikapcsolódásra vágyik, vegye az irányt Magyarország legnépszerűbb gyógyfürdője felé és szálljon meg a sárvári VitalMED Hotel**** szállodában, amely közvetlen fürdőkapcsolattal rendelkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz. A medencék, a szaunavilág és a számtalan látnivaló egyből a szobájából elérhető lesz, amelyet sorban állás nélkül élvezhet. A felejthetetlen élményt a szálloda kiváló felszereltsége és a bőséges félpanziós ellátás koronázza meg.

A szálláshelyről

A VitalMed Hotel **** közvetlenül a Sárvári Termálfürdő komplexumban található, így roppant könnyen, közvetlenül a szobájából elérheti a medencéket vagy a pezsgőfürdőt és a hosszadalmas sorban állástól is megkímélheti magát. Az óriási fürdőben egész évben rengeteg szórakozásban és kikapcsolódásban lehet része, akár párjával, akár családjával érkezik.

A Sárvári Termálfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő egész Magyarországon. Ezt a modern szolgáltatásain túl, a hihetetlenül nagy, 55 000 m²-es területének is köszönheti. Ebből pedig több mint 3.600 m²-t tesz ki a fedett és szabadtéri medencék vízfelülete így biztosan talál magának kényelmes helyet a pihenéshez. Amíg pedig a szülők a gyógymedencékben mártóznak, a gyerekek a csúszdákon és a játszótéren szórakozhatnak.

A Sárvári Gyógyfürdőben két kültéri és három beltéri medence található, amiket a 38 °C-os gyógyvízzel töltenek fel. A szaunavilágban finn és infraszaunában, aromakabinban vagy a gőzfürdőben melegedhet fel. A wellness-részlegben pedig pezsgőfürdő, élményzuhanyok és egy Kneipp taposó is található. A fülledt napokon frissüljön fel az úszómedencében, amíg gyermekei kalózhajóval és más, a számukra kialakított látványosságokkal töltik el az időt.

Miután sikeresen feltöltődött a fürdőzéssel, fedezze fel a festői szépségű Sárvár (1,7 km) belvárosát. Járja be a Nádasdy-várat (1,6 km) és a vár művészeti galériáját is. Ne hagyja ki a helyi Arborétumot (1,2 km) sem, amely több mint 300 fa- és cserjefajjal invitálja egy kellemes délutáni sétára. A Kossuth téren (1,4 km) mindenképpen nézze meg a fény- és hanghatásokkal ellátott szökőkutat. A kalandvágyó lelkeknek pedig kötelező program a Sárvári Kalandpark (560 m) kötélparkjának és mászófalának kipróbálása.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel 26 kényelmesen berendezett szobájának egyikében lesz, amelyek mindegyike pótágyazható. Egyikből sem hiányzik majd a káddal, hajszárítóval felszerelt privát fürdőszoba. A szobák légkondicionáltak, így a forró napokon is kényelmesen érezheti majd magát. A legtöbb szobához erkély is tartozik, ahonnan a gyógyfürdőkertre vagy az utcára tekinthet majd le.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • Standard kétágyas szoba vagy Superior kétágyas szoba: A kétágyas szobák ülősarokkal, szekrénnyel, íróasztallal és műholdas TV-vel vannak felszerelve. A vendégek széfet, minibárt és ingyenes wifit is igénybe vehetnek. A szobákban akár két pótágy is elhelyezhető, így családok, baráti társaságok részére is kényelmes lehetőséget biztosítanak.

  • Családi szoba vagy apartman. Az apartman nappalival, hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, és legfeljebb 6 fő befogadására alkalmas. Míg a családi szobák 4 fő elszállásolására képesek a nagyobb alapterületű tágas egylégterű szobában. Az apartmanban és a családi szobában is talál majd ülősarkot, szekrényt, íróasztalt, műholdas TV-t, minibárt és széfet is. Természetesen ingyenes WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda egy remek étteremmel is rendelkezik, ahol minden reggel bőséges büféreggeli várja. Válogasson a péksütemények, sajtok és felvágottak, müzlik, joghurtok, gyümölcsök és zöldségek széles választékából, majd frissítse fel magát egy pohárral a gyümölcslevek egyikéből, egy csésze kávéval vagy egy bögre teával.

Este változatos büfé vacsorát kóstolhat meg a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa** szállodában, amelyet egy folyosón keresztül érhet el a VitalMed Hotel ****-ből.

A termálfürdő területén is különböző harapnivalókból válogathat, így pihenés közben sem kell, hogy elhanyagolja ízlelőbimbóit. A kinti és a belső térben található standok rágcsálnivalókat, főételeket valamint alkoholos és alkoholmentes italokat kínálnak a vendégeknek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A VitalMed Hotel*** a Sárvári Gyógyfürdő részét képezi, így termál medencék sora és egy wellness részleg is a vendégek rendelkezésére áll. A szállodában további kényeztető kezelések közül választhat, mint például masszázsok, fürdők és ayurvédikus terápiák. Emellett gyógyászati kezelések is rendelkezésre állnak. Tegyen az egészségéért az inhalálás, a gyógymasszázs, az oxigénterápia vagy az iszapos infúzió kipróbálásával. A helyi szakemberek tapasztalt kezei csodákra képesek.

A Gyógyfürdőn belül érdemes még meglátogatni a szaunavilágot is, ahol a finn és az infraszaunában, a gőzfürdőben vagy az aromakamrában lazíthatja el izmait. Ha pedig még mindig nem unt rá a kényeztetésre, töltsön el egy kis időt az élménymedencékben vagy ússzon egyet az úszómedencében.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legfiatalabb látogatókra is gondolt, akik mind élvezni fogják a gyereksarkot ahol társas- és más játékokkal illetve szórakoztató programokkal üthetik el az időt. A gyermekbirodalomban hivatásos bébiszitterek vigyáznak majd gyermekeire, hogy Ön tényleg háborítatlanul élvezhesse a pihenés minden pillanatát.

De gyermekei nem csak a gyereksarokban, hanem magában a fürdőben is jól szórakoznak majd. Élvezni fogják a szabadtéri medencék csúszdáit és más attrakcióit és akár még egy kalózhajót is birtokba vehetnek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív kikapcsolódás kedvelői, akik az üdülés alatt sem akarnak kiesni a formájukból, a szálloda fitness termében modern kardió eszközök, súlyzós gépek és professzionális edzők segítségével dolgozhatják meg testüket.

A szabadban pedig játsszon petanque-t vagy próbálja ki a vízi tornát, a köredzést és az összes többi rendelkezésre álló sportprogramot.


NTAK szám: SZ19000720

VitalMED Hotel ****

VitalMED Hotel ****

Vadkert u. 1 , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Sárvári Gyógyfürdő Kft Cégjegyzékszám: 18-09-104337


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Sárvári Gyógyfürdő

Sárvári Gyógyfürdő Utazási tipp

Sárvár méltán híres magyar gyógyváros. Egész Európából érkeznek túristák ide, főleg a kétféle helyi gyógyvíz miatt. Két vízforrás található Sárvár környékén: az egyik 1 200 méter mélyről 43 °C hőmérsékleten, a második pedig 2 000 méter mélyről 83 °C hőmérsékleten magas sótartalommal érkezik. Sárvár gyógyfürdőjét minden korosztály élvezheti. Az 5 000 m² alapterületű, mediterrán hangulatú épület számos lehetőséget kínál mind az időseknek, akik különösen a gyógyfürdő terápiás részeit fogják használni, mind a pároknak vagy gyermekes családoknak, akik kedvelni fogják a pihenést és szórakozást a kaland részben.

Medencék a gyógyfürdő területén:

  • szabadtéri kalandmedence (32 – 33 °C)
  • fedett kalandmedence (32 – 34 °C)
  • beltéri kalandmedence gyógyvízzel (34 - 36 °C)
  • beltéri gyógymedence (36 – 38 °C)
  • kültéri gyógymedence (36 °C)

Medencék és egyebek az élményfürdőben:

  • úszómedence mesterséges hullámokkal (gyermek kalandmedence csúszdákkal és játékokkal a kicsik számára)
  • nagy pezsgőfürdő
  • gyermekmedence csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval
  • zöld csőcsúszda
  • 3 óriási csúszda az épületen belül és kívül
  • Gyerek sarok oktatóval, ahol a gyermekfelügyelet ingyenes
  • a kisgyermekek világa: konyha, öltöző, tepidarium, gyermeksarok, pihenőszoba
  • 25 m hosszú medence
  • nagy pihenőhelyek
  • hatalmas napozóterasz

Meglátogathatja a szaunavilágot is, ahol finn szaunát, gőzfürdőt, aromaszaunát és más látnivalókat talál a pihentető élményért.

A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-csontrendszeri betegségek kezelésére, betegségek és sport sérülések utáni rehabilitációra, neurológiai problémák esetén és izomlazító fürdőként.

Belépő és nyitvatartás: Az aktuális nyitvatartásról és a belépő árakról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Sárvár városa
Sárvár városa
Nádasdy-kastély
Nádasdy-kastély
Sárvári Kalandpark
Sárvári Kalandpark