A népszerű Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior fűtött folyosóval közvetlenül kapcsolódik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz. Az ár magában foglalja az all inclusive ellátást, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló korlátlan belépést és a gyermekek számára a fürdőben animációs programokat. Gyermekeknek 6 éves korig ingyenesen.

A szálláshelyről

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa **** superior, Sárvár fürdővárosának szívében található. A szálloda épülete közvetlenül kapcsolódik a híres fürdőkomplexumhoz. Sárvár történelmi belvárossal is rendelkezik. A Nádasdy-kastély (1 km), a botanikus kert és a romantikus Csónakázó-tó (700 m) mind tökéletes kiránduló lehetőségeket nyújt. Népszerű turisztikai célpontok a közeli fürdővárosok, pl.: Celldömölk (23 km) és Szombathely (30 km) számos látnivalóval.

Hol fogok aludni?

Szállás 27 m² alapterületű, erkélyes kétágyas szobában. A szobák légkondicionálóval, LCD TV-vel, WiFi-csatlakozással, vasalóval, vízforralóval, széffel és hajszárítóval felszereltek és privát fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda La Caraffa éttermében kiváló magyar és nemzetközi ételeket kóstolhat meg, beleértve vegetáriánusok és allergiások számára készült fogásokat is. Az all inclusive ellátás keretében reggelivel, ebéddel és svédasztalos vacsorával is várják a vendégeket. A bőséges menüválasztékból mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. A könnyű harapnivalókat vagy kedvenc italát a Graffiti Lobby & Lounge bárban készítik el Önnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha kikapcsolódásra vágyik, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a fürdőköpenyét, és végigmegy a folyosón a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, amelyben terápiás gyógyfürdő, családi wellness-központ, nyári medence és egy szaunavilág is található. Számos fedett és szabadtéri medence áll rendelkezésre gyógyhatású termálvízzel. Az újonnan épült részlegben és a szabadtéri területen úszómedencék találhatók vízi látványosságokkal és csúszdákkal. A szauna szerelmesei a finn, gőz-, aroma- vagy Kneipp szaunában lazulhatnak el. Népszerű szauna szeánszokon is részt vehet itt. A Sárvári fürdő vize két forrásból származik valamint 43 °C és 83 °C hőmérsékletű. Mozgásszervi, reumás, nőgyógyászati, légzőrendszeri panaszok és asztma esetén különösen jótékony hatással bír ez a gyógyvíz. A termálvíz párologtatja az ismert Sárvár termikus kristályos sót. A sportkedvelők számára fitneszközpont is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondol, hiszen a rendelkezésükre áll egy gyermek játszószoba, ahol rengeteg játékot találhatnak. A fürdő animációs programokat, valamint számos látnivalót és gyermekmedencét is kínál.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

2013-ban a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő megkapta a Magyarország legjobb gyógyfürdője díjat.


SZ19000186 - SZÁLLODA

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior (HU)

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****superior (HU)

Vadkert utca 4. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
P.S. Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-703718


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
5 100 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
2 700 - 5 100 Ft

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Baby barát
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
10 m

Utazási tippek

Sárvári Gyógyfürdő

Sárvári GyógyfürdőUtazási tipp

Sárvár méltán híres magyar gyógyváros. Egész Európából érkeznek túristák ide, főleg a kétféle helyi gyógyvíz miatt. Két vízforrás található Sárvár környékén: az egyik 1 200 méter mélyről 43 °C hőmérsékleten, a második pedig 2 000 méter mélyről 83 °C hőmérsékleten magas sótartalommal érkezik. Sárvár gyógyfürdőjét minden korosztály élvezheti. Az 5 000 m² alapterületű, mediterrán hangulatú épület számos lehetőséget kínál mind az időseknek, akik különösen a gyógyfürdő terápiás részeit fogják használni, mind a pároknak vagy gyermekes családoknak, akik kedvelni fogják a pihenést és szórakozást a kaland részben.

Medencék a gyógyfürdő területén:

  • szabadtéri kalandmedence (32 – 33 °C)
  • fedett kalandmedence (32 – 34 °C)
  • beltéri kalandmedence gyógyvízzel (34 - 36 °C)
  • beltéri gyógymedence (36 – 38 °C)
  • kültéri gyógymedence (36 °C)

Medencék és egyebek az élményfürdőben:

  • úszómedence mesterséges hullámokkal (gyermek kalandmedence csúszdákkal és játékokkal a kicsik számára)
  • nagy pezsgőfürdő
  • gyermekmedence csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval
  • zöld csőcsúszda
  • 3 óriási csúszda az épületen belül és kívül
  • Gyerek sarok oktatóval, ahol a gyermekfelügyelet ingyenes
  • a kisgyermekek világa: konyha, öltöző, tepidarium, gyermeksarok, pihenőszoba
  • 25 m hosszú medence
  • nagy pihenőhelyek
  • hatalmas napozóterasz

Meglátogathatja a szaunavilágot is, ahol finn szaunát, gőzfürdőt, aromaszaunát és más látnivalókat talál a pihentető élményért.

A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-csontrendszeri betegségek kezelésére, betegségek és sport sérülések utáni rehabilitációra, neurológiai problémák esetén és izomlazító fürdőként.

Belépő és nyitvatartás:Az aktuális nyitvatartásról és a belépő árakról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Sárvár városa
Sárvár városa
Nádasdy-kastély
Nádasdy-kastély
Sárvári Arborétum
Sárvári Arborétum