Szállások Polanica Zdrójban

Fedezze fel Polanica Zdrój fürdővárosának gyönyörű szökőkutait és romantikus pavilonokkal díszített parkjait egy kellemes séta során. A helyi fürdő építészetét a német házak ihlették, de a legnépszerűbbek itt az ugyancsak gyógyító források, amelyek szív-, gyomor- és mozgásszervi panaszokon segítenek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Pavilonok között sétálni egy fürdőparkban, vagy a relaxációs medencékben és kezelések során pihenni nemcsak a fürdővárosokban lehet. Irány Lengyelország, ahol szintén pihentető fürdőélményben lehet része. A Stołowe-hegység lábánál több ismert fürdőváros is található, amelyek közül a Polanica Zdrój-ban található fürdő különösen népszerű a látogatók körében.

Gyógyvíz, kezelések és síelés várja Önt.

Polanica Zdrój fürdőváros központját egy nagy fürdőpark alkotja, amely közvetlenül a fürdő épületeivel szomszédos. A fedett gyógyfürdő területén tett séta után, ahol az ivókúrákra is használt források találhatók, egyenesen a termálvízben való pihentető megmártózásra indulhat. A helyi gyógyforrásokat szív-, gyomor- és mozgásszervi betegségek kezelésére használják. Szabaduljon meg a mindennapi gondoktól és töltődjön fel például a medencékben vagy a kezelések során. A wellness-részlegben is pihenhet.

A Stolowe-hegység környéke télen igen népszerű a síelők, sífutók és snowboardosok körében. Ha a téli sportok kedvelője, akkor mindenképp hódítsa meg Polanice Zdrój síterepeit. A legnépszerűbbek közé tartozik a Zieleniec, a Szczyrk vagy a Jodl síközpont. A síelés után pedig nincs is jobb, mint egy forró szaunában vagy pezsgőfürdőben pihenni.