Szállások beltéri medencével

Beltéri medencével rendelkező szállásaink esetében az év bármely szakaszában és bármilyen időjárás mellett élvezheti a kikapcsolódást. Nem rossz dolog télen fürdőruhával útnak indulni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 266 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Nem tud olyan üdülést elképzelni amikor nincs lehetősége egy jót csobbanni a közeli tóban vagy a kültéri medencében, de úgy érzi a hűvös idő beköszöntével elfogytak a lehetőségei? Akkor foglaljon nálunk olyan szállást ami beltéri medencével rendelkezik, így Ön az évszaktól függetlenül élvezheti a leúszott hosszok jótékony hatását vagy csak a kellemes pihenést!

Ráadásul az említett hotelek szolgáltatásai sokszor nem merülnek ki a beltéri medence használatban. Élvezze Ön is ezen felül a szaunák, a kültéri medencék, vagy akár a privát wellness részleg nyújtotta örömöket. Ha pedig az úszáson kívül mást testmozgást is gyakorolna, akkor használja ki a szálloda fitnesztermét is, ugyanis ezekbeen a szállodákban gyakran az is elérhető a vendégek számára.

Böngéssze szabadon weboldalunkat, hiszen az ilyen szálláshelyeket megtalálja Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, sőt Lengyelországban is.