Szállások beltéri medencével

Beltéri medencével rendelkező szállásaink esetében az év bármely szakaszában és bármilyen időjárás mellett élvezheti a kikapcsolódást. Nem rossz dolog télen fürdőruhával útnak indulni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 203 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Boutique Hotel Corso **** szállodában töltött napokkal. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és a szolgáltatások magas színvonalát. A közelmúltban a szálloda belső terei megújultak, és pompás luxus atmoszféra uralkodik bennük. Fine-dining élményekben volt részünk az esti gyertyafényes vacsorákon. Legjobban a wellness részleg, a szobából nyíló gyönyörű kilátás Karlovy-Vary központjára tetszett. Szívesen visszatérnék a szállodába újra, mert úgy éreztem itt magam, mint egy mesebeli hercegnő.”

Veronika Császárová
Veronika Császárová
Ügyfélszolgálat


Nem tud olyan üdülést elképzelni amikor nincs lehetősége egy jót csobbanni a közeli tóban vagy a kültéri medencében, de úgy érzi a hűvös idő beköszöntével elfogytak a lehetőségei? Akkor foglaljon nálunk olyan szállást ami beltéri medencével rendelkezik, így Ön az évszaktól függetlenül élvezheti a leúszott hosszok jótékony hatását vagy csak a kellemes pihenést!

Ráadásul az említett hotelek szolgáltatásai sokszor nem merülnek ki a beltéri medence használatban. Élvezze Ön is ezen felül a szaunák, a kültéri medencék, vagy akár a privát wellness részleg nyújtotta örömöket. Ha pedig az úszáson kívül mást testmozgást is gyakorolna, akkor használja ki a szálloda fitnesztermét is, ugyanis ezekbeen a szállodákban gyakran az is elérhető a vendégek számára.

Böngéssze szabadon weboldalunkat, hiszen az ilyen szálláshelyeket megtalálja Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, sőt Lengyelországban is.