Pihenés Hajdúszoboszlón

Látogasson el velünk a híres Hajdúszoboszlói Termálfürdőbe, amely a számtalan minőségi szolgáltatásának köszönhetően nemzeti gyógyközponttá nőtte ki magát. Az itt található gyógyvíz kiváló egy kellemes kikapcsolódáshoz, vagy egészségügyi problémák gyógyítására. Pihenjen velünk Hajdúszoboszlón.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Érkezésünkkor egy kedves és humoros recepciós hölgy fogadott. A légkondicionált szobánk elég nagy volt, gyerekekkel is. Nagyon gazdag volt a svédasztalos reggeli és vacsora kínálata, nekünk legjobban a sütemények ízlettek. A szálloda bel- és kültéri wellness részleggel is rendelkezik, amit nagyon élveztünk. Este egy családi bowling partyt tartottunk és egy egész napot töltöttünk el a Hajdúszoboszlói Strandon is, ami felejthetetlen élmény volt.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A magyarországi Hajdúszoboszló rendkívül népszerű gyógyfürdőjéről, amely nem csak hazánkban, de egész Európában is a legnagyobb fürdő komplexummal büszkélkedhet. A termálvízben való kikapcsolódást egy impozáns, akár 30 hektáros területen élvezhetik a vendégek, amelyhez aquapark és strand is tartozik.

Mi várja Európa legnagyobb fürdőkomplexumában?

A fürdő négy részre osztható, a strandra, a csúszdaparkra, a beltéri élményfürdőre és a gyógyászati részre. Élvezze a végtelen élményt és a hatalmas parkot, ahol egy kis csónakázótó is található. A gyerekek a hatalmas csúszdákon élvezhetik az adrenalint, a felnőttek pedig lazíthatnak a gyógyvizes medencében.

A legtöbb medencében mozgásszervi, légzőszervi, nőgyógyászati és bőrbetegségek, valamint emésztési problémák kezelésére használt gyógyvíz található.

A fürdő és az aquapark mellett érdemes ellátogatni a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeumba, vagy beülhet a híres csárdák egyikébe, ahol hagyományos fűszeres specialitásokat, helyi borokat és pálinkákat kóstolhat. Némelyikben élőzenés esteket is tartanak. Érdemes ellátogatnia a mindössze 21 km-re fekvő Debrecen városába is, valamint a Hortobágyra is tehet egy kiruccanást.