Pihenés gyógyfürdőknél

A gyógyfürdőzés köztudottan pozitív hatással van a testi és lelki egészségre. Lazítson a gyógyító vízbe merülve és zárja ki a környező világot. Nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szállást a gyógyító fürdők közelében.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 180 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Közép-Európa méltán híres nagyszerű fürdő kultúrájáról. Így természetesen ami ajánlataink között is számos nagyszerű szállást talál ami vagy egy remek gyógyfürdő közelében, vagy akár maga a hotel kínál gyógy- és élménykezeléseket.

Látogasson el például Csehország népszerű fürdőháromszögébe ahol wellness-üdülések várják Mareienbadban, Franzensbadban és Karlovy Varyban. is.

A szlovák termálfürdők is felejthetetlen pillanatokat tartogatnak, a pihenni vágyók kedvencei közé tartozik Bellegszencse, Dunaszerdahely és Trencsénteplic.

Ha Lengyelországban vagy Ausztriában jár sem kell lemondania a fürdőzés élményéről.

De nincs ez másképp Magyarországon sem. A magyarországi termálfürdők a világ minden pontjáról csábítanak az országba turistákat, több közülük közvetlenül Budapest központjában található, a legkiemelkedőbb pedig talán a 32 medencével rendelkező Bükfürdői Gyógyfürdő.

A legjobb szállások gyógyfürdőknél

A válogatott szállásaink közvetlenül a gyógyfürdőhöz kapcsolódnak, de legalábbis annak közvetlen közelében találhatók, ráadásul a szállodák gyakran kínálnak kedvezményt a gyógyfürdőbe való belépéshez vagy egyenesen a csomag árában foglalt belépőjegyet. A hagyományos fürdővárosokban ezen felül a városnézést is élvezheti, hiszen ezek régi, nagy történelmi múlttal rendelkező helyek.

Válogathatkezeléseket tartalmazó ajánlataink között is, amiket közvetlenül a szállodában vehet igénybe. Tervezze meg előre a wellness-programját és élvezze a masszázsokat, pakolásokat és a különböző fürdőzéseket. Ha valami különlegesre vágyik, mártózzon meg egy sörfürdőben. Ha pedig nyugdíjasként a kipancsolódás mellett professzionális egészségügyi kezeléseket igényel, a senioroknak szóló gyógyfürdős üdüléseinket önnek találták ki.