Pihenés gyógyfürdőknél

A gyógyfürdőzés köztudottan pozitív hatással van a testi és lelki egészségre. Lazítson a gyógyító vízbe merülve és zárja ki a környező világot. Nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelő szállást a gyógyító fürdők közelében.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 224 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Lenyűgözött minket a tágas szobánk, amiben mindent megtaláltunk, amire csak szükségünk volt. Nagyon jól éreztük magunkat a Mesteri fürdőben, ahol a legtöbb időt a kültéri gyógyvizes medencékben töltöttük a csodás zöld övezet ölelésében. Az ételek nagyon finomak voltak és a személyzet is kedves volt. Véleményem szerint a Termál Hotel Mesteri minden generáció számára tökéletes választás. Akár kúra szerű gyógyfürdőzés miatt, akár a hűvös időben a termál forrásokat látogatni érkezik ide, nem fog csalódni.”

Aneta Kotrlová
Aneta Kotrlová
Ügyfélszolgálat


Közép-Európa méltán híres nagyszerű fürdő kultúrájáról. Így természetesen ami ajánlataink között is számos nagyszerű szállást talál ami vagy egy remek gyógyfürdő közelében, vagy akár maga a hotel kínál gyógy- és élménykezeléseket.

Látogasson el például Csehország népszerű fürdőháromszögébe ahol wellness-üdülések várják Mareienbadban, Franzensbadban és Karlovy Varyban. is.

A szlovák termálfürdők is felejthetetlen pillanatokat tartogatnak, a pihenni vágyók kedvencei közé tartozik Bellegszencse, Dunaszerdahely és Trencsénteplic.

Ha Lengyelországban vagy Ausztriában jár sem kell lemondania a fürdőzés élményéről.

De nincs ez másképp Magyarországon sem. A magyarországi termálfürdők a világ minden pontjáról csábítanak az országba turistákat, több közülük közvetlenül Budapest központjában található, a legkiemelkedőbb pedig talán a 32 medencével rendelkező Bükfürdői Gyógyfürdő.

A legjobb szállások gyógyfürdőknél

A válogatott szállásaink közvetlenül a gyógyfürdőhöz kapcsolódnak, de legalábbis annak közvetlen közelében találhatók, ráadásul a szállodák gyakran kínálnak kedvezményt a gyógyfürdőbe való belépéshez vagy egyenesen a csomag árában foglalt belépőjegyet. A hagyományos fürdővárosokban ezen felül a városnézést is élvezheti, hiszen ezek régi, nagy történelmi múlttal rendelkező helyek.

Válogathatkezeléseket tartalmazó ajánlataink között is, amiket közvetlenül a szállodában vehet igénybe. Tervezze meg előre a wellness-programját és élvezze a masszázsokat, pakolásokat és a különböző fürdőzéseket. Ha valami különlegesre vágyik, mártózzon meg egy sörfürdőben. Ha pedig nyugdíjasként a kipancsolódás mellett professzionális egészségügyi kezeléseket igényel, a senioroknak szóló gyógyfürdős üdüléseinket önnek találták ki.