Lengyelországi kikapcsolódás gyógyfürdők közelében

Egy igazán egyedi nyaralást keres? Akkor irány egy gyógyfürdő közelében található lengyel szállodák egyike, amely garantálja Önnek a rengeteg pihenést és kikapcsolódást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat


Látogasson el az eddig ismeretlen lengyel hegyekbe. Tudta, hogy nemcsak Csehországban, de Lengyelországban is sétálhat az oszlopcsarnokok között, kipróbálhatja a kezeléseket és ásványvízforrásokat?

Irány egy lengyel gyógyfürdő

Kudowa Zdrój egy több mint 650 éves gyógyfürdő, amely a Kłodzko határvidéken található. Gyönyörű sétákat tehet az oszlopcsarnokok mentén, ahol élvezheti a fürdő építészetét, és a pavilont is a gyógyforrásokkal. A Zdrojowy fürdőpark mellett látogasson el a helyi aquaparkba is.

Polanica-Zdrój fürdővárosa gyönyörű szökőkutakkal és pavilonokkal, valamint bájos, német házak által inspirált építészettel várja majd. A helyi termálforrásokat kihasználó több gyógyfürdő is található.

Lądek-Zdrój, fürdővárosának hagyományai több mint 750 évre nyúlnak vissza**. Ezzel elnyerte Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője címet. Az ásványi gyógyvíz radontartalmának köszönhetően jótékony hatású. Jöjjön el és kényeztesse magát itt.

Kołobrzeg sajátos mikroklímával büszkélkedhet, ezért kapta a "klimatikus gyógyfürdő" becenevet. Azonban itt is megtalálhatók a klasszikus fürdők medencékkel és kezelésekkel.