Luxus pihenés

Egy igazi luxus kikapcsolódást keres? Válasszon a szállodák közül, amelyeket személyesen választottunk Önnek, mert fényűző belső terekkel, remek ételekkel, sokuk nagyszerű wellnessel is büszkélkedhet. Várja a luxus pihenés kedvező áron.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 89 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


A "luxus" szó mindenkinek mást jelent. Nekünk a Travelkingnél pontos elképzelésünk van arról, hogy milyen legyen egy luxusszállás, amelyet szigorú kritériumok alapján választunk ki. Ha igazán első osztályú nyaralásra vágyik, vagy egy tökélete ajándékot keres, válasszon luxusüdüléseink közül, amelyek a következő országokban elérhetőek - Csehországban, de Szlovákiában, Ausztriában, Lengyelországban vagy Magyarországon is. Fedezze fel ezeket az országokat!

Mitől lesz egy szálloda igazán luxus?

Ahhoz, hogy egy szálloda vagy vendégház luxusnak minősüljön, először is több feltételnek kell megfelelnie. Első benyomás csak egy van, ezért fontos, hogy a szálloda már első látásra kényelmes szobákkal és kiváló kiszolgálással ragadja meg a tekintetet. A szálloda neve mellett a csillagokat is észrevesszük - az ideális szám 3-tól 5-ig terjed. Az is fontos, hogy az utalvány tartós legyen, hogy akkor mehessünk, amikor csak szeretnénk. Előny a saját wellness-részleg a tökéletes kikapcsolódáshoz. A választott szállodák minőségét gyakran a pozitív ügyfélértékelések is tükrözik.

Ha még biztosabb szeretne lenni abban, hogy választása tényleg az lesz, amire Ön igazán vágyik, választáskor figyeljen a "Személyesen ellenőrzött" feliratra. Ez azt jelzi, hogy a Travelking csapatának legalább egy tagja már megszállt az adott szálláshelyen és megosztja tapasztalatait, amivel megkönnyítheti a választást.