Luxus pihenés Csehországban

Ne aggódjon semmi miatt, és hagyja magát királyi módon kényeztetni. Várja a gondtalan kikapcsolódás, egyedülálló szolgáltatás és mindenekelőtt kiváló szállás a gyönyörű cseh vidékek vagy a nyüzsgő városokban található luxusszállodák választékának köszönhetően.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 34 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Miért ne engedhetné meg magának az ember a legjobbat? Hagyja hát maga mögött a mindennapi gondokat, és kényeztesse magát egy olyan luxusüdüléssel, ahol csak a legjobb szolgáltatások és kényeztetés vár majd Önre. A kínálatunkban szereplő legjobb szállodákban úgy gondoskodnak majd Önről, mintha csak egy királyi családtag lenne - finom ételek, profi személyzet, gyönyörű belső terek és lélegzetelállító környezet ejti rabul a szívét, a hab a tortán pedig a gyógyfürdőben való feltöltődés lesz. Na sikerült elcsábítanunk?

Csehországi luxusszállodák

Látogasson el olyan csehországi városokba, amelyeket még a külföldi turisták és a hírességek is szeretnek. Nem meglepő, hogy az egyik ilyen város a különösen gyönyörű Prága, ahol számtalan világszínvonalú műemlék és a legfényűzőbb hotelek találhatók. Tökéletes kényelemről gondoskodnak Karlovy Vary fürdővárosában is, ahol rendszeresen vendégül látják a vezető politikusokat és filmsztárokat. Élvezze ugyanazt a kényeztetést, mint ők, és szálljon meg a sok csillaggal kitüntetett helyi szállodákban. Sokukban pihentető wellness-kezelést vagy masszázst is élvezhet.

A cseh hegyek közepén is megtalálja ezt a fényűzést. Számos csúcsszálloda található a Jeseníky vagy az Óriás hegységben, ahol az első osztályú ellátás mellett túrázhat vagy síelhet a gyönyörű vidéken. Dél-Morvaországban pedig a borospincék meglátogatását ajánljuk.