Szállások sítárolóval

Ezeken a szálláshelyeken a sílécek és snowboardok tárolása miatt nincs szükség aggodalomra. Nyugodtan hagyja felszerelését az erre a célra kialakított tárolóban, hogy másnap újra élvezhesse a felejthetetlen napot a lejtőn!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 205 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat


Ha a következő utazását a sípályák közelében képzeli el, nem árt ha arra is figyel, hogy a kiválasztott szállodában legyen hely ahol a sílécei, a snowboardja és a síruhái megszáradhatnak. Ne hagyja, hogy álmai téli üdülése áldozatul essen az elázott és gyakorlatilag használhatatlan felszerelésnek! Szerencsére nem kell nagy nyomozásba kezdenie, mert mi kiszűrtük azokat a szálláshelyeket, amelyek sípályák közelében találhatók és sífelszereléssel is rendelkeznek.

A Travelkinggel bárhol kényelmesen síelhet

Bár itthon is akad néhány szálloda, ahol szívesen gondoskodnak sífelszereléséről, a földrajzi viszonyok miatt ez az olyan közeli országokra sokkal jobban jellemző, mint Szlovákia, Lengyelország vagy Ausztria. Ráadásul a szóban forgó hotelekre gyakran jellemző, hogy vendégeik kényelmét egy modern wellness részleggel is igyekeznek szolgálni.