Nyaralás Bellegszencsén

Üdüljön a szlovákiai "Holt-tenger" mellett, Bellegszencsén. Válasszon széles kínálatunkból, és élvezze a wellnessel és kezelésekkel teli pihenést.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A nyaralásunk szuper volt, de legközelebb biztos, hogy tovább maradunk. A Penzion Quatro legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a termálfürdő közvetlen közelében található. Így nem kell autóba szállni, vagy gyalog cipelni a strandcuccokat, ami nagy előny az idősebbek vagy a gyermekes családok számára.A reggeli is bőséges volt és változatos, így nagyon elégedettek voltunk.”

Nikola Pecková
Nikola Pecková
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Bellegszencse a szlovákiai Érsekújvári járásban található. Fedezze fel a környék gyönyörű templomait, mint a közelben található a Máriacsalád-pusztai kolostorrom vagy a Studnička zarándokhely. A legtöbben azonban nem a templomokért keresik fel ezt csodálatos várost, hanem a nagyszerű fürdőiért.

Bellegszencse: Fürdőzés és pihenés

A Bellegszencsén 1973 óta működő termálfürdő több beltéri és kültéri medencével várja a látogatókat, ezen felül vízicsúszdákkal valamint egyéb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló atrakkciókkal is próbálják fokozni a hangulatot. Itt található a méltán népszerű, 9 medencés Wellness Centre Aquamarín 9 ** is ami számos vízi szolgáltatást (pezsgőfürdők, vízsugarak, szökőkutak, kültéri és beltéri medencék és gazdag wellness) kínál vendégeinek.

Ez még nem minden. Közvetlenül Belegszencsén található a Római Gyógyfürdő is, ahol a nagy ülőmedencében, a pezsgőfürdőben, a Kleopátra fürdőben, a szaunákban és szépségápolás vagy pedikűr közben pihenhet. Ha családdak érkezik látogassa meg a Central Park 3D-s mozit is.

Ha biztos akar lenni abban, hogy az üdülése tökéletes lesz, keresse a „Személyesen ellenőrzött” feliratot, amely megerősíti, hogy legalább egy Travelking csapattag már személyesen járt a szállodában és ott nagyszerű pihenésben volt része.