Vegye az irányt Szlovákia, azon belül is Bellegszencse felé és szálljon meg a Apartmány Pulse-ban. A vadonatúj szálláshely mindössze 400 méterre a város híres gyógy- és római fürdőjétől. Utóbbiba ráadásul kedvezményesen léphet be.

A szálláshelyről

Az Apartmány Pulse a népszerű dél-szlovákiai fürdővárosban, Belllegszencsén található. Vegye az irányt a "szlovákiai Holt-tenger" felé, és pihenje ki a mindennapok fáradalmait.

A város talán legnépszerűbb látnivalója, az Aquamarin termálfürdő mindössze 300 méterre fekszik az apartmanháztól, így csak egy rövid séta választja majd el az egyedülálló gyógyvíztől. A komplexumhoz tartozik egy medencevilág 9 medencével, valamint egy vitalvilág szaunákkal, tepidáriummal és relaxációs zónával. A helyi termálforrások vize sós, és az egész szervezetre gyakorolt jótékony hatása hasonló ahhoz amit a Holt-tengerben tapasztalhat.

Bellegszencsét ezenkívül egy festő borvidék veszi körbe, amit felfedezhet a túra- és kerékpárutak segítségével. Ezek elvezetnek például a Máriacsalád-pusztai kolostorromhoz (4 km) vagy Barsfüss faluba (4,5 km), ahol három kastélyt is meglátogathat: a klasszicista Balogh-kastélyt, a barokk Rudnyánszky-kastélyt és a késő klasszicista Barlanghi-kastélyt. Nem érdemes kihagyni a Lévai várat (26 km) sem, ami egyedülálló titokzatos hangulattal varázsol el minden arra járót.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern kétágyas apartmanban foglalhatja el, ami teljesen felszerelt konyhasarokkal, saját fürdőszobával és tágas terasszal (15 m²) rendelkezik. A felszereltséghez ezenkívül légkondicionáló berendezés, WiFi kapcsolat, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap és hajszárító járul hozzá.

  • A Deluxe 2+0 apartmanok 24 m²-esek és franciaággyal rendelkeznek.

  • A Deluxe 2+1 apartmanok 34 m²-esek, és a franciaágyon kívül egy pótággyal is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ha valami finomat enne, térjen be a Penzion Pulse étterembe, amely körülbelül 1,5 km-re található az Apartmány Pulse-tól. Az étteremben hagyományos szlovák és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel, amikhez jól illenek a helyi borászok borai is.

Apartmány Pulse

Apartmány Pulse

Pod Vinohradmi 973 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
PULSE 2 s.r.o. Cégjegyzékszám: 44706367


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
fürdő
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Bellegszencsei Termálfürdő

Bellegszencsei Termálfürdő Utazási tipp

A fürdő 12 hektár alapterületén több termálvizes medencével találkozhat, többek között pihenő, hűsítő és gyerek medencével. Továbbá csúszdák, sportpályák és számtalan attrakció is található itt. A fürdő gyógyvizét gyakran a Holt-tenger vizéhez hasonlítják. Az egyedi összetételű termálvíz előnyös hatással van a bőr és a légutak megbetegedéseire, illetve az ízületek és a hát fájdalmaira. A fürdő területén található a 9 medencével és rengeteg vízi attrakcióval ellátott (pezsgőfürdő, vízsugarak, szökőkutak, szabadtéri és fedett medencék, gazdag wellness) Aquamarín Wellness Központ.

További információ
Bellegszencse Római fürdő
Bellegszencse Római fürdő
Lévai vár
Lévai vár
Borfő sziklafalu
Borfő sziklafalu