Szállások és látnivalók a Bélai-Tátrában

A lenyűgöző Bélai-Tátra, más néven Bélai-havasok, a Magas-Tátra és a Polonyinák Nemzeti Park határán fekszik. Híres a sűrű túra- és kerékpárút hálózatáról és lombkorona ösvényeiről, melyeknek köszönhetően a látogatók elképesztő természeti kincseket fedezhetnek fel, valamint csodálatos kilátásban lehet részük.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Bélai-Tátra első látásra elvarázsolja a kirándulókat fehér mészkő- és palakőszikláival valamint virágos rétjeivel. Bár két gyönyörű táj, a Magas-Tátra és a Polonyinák Nemzeti Park mellett található, szépségében és változatosságában mindenképpen felnő hozzájuk.

Miért érdemes a Bélai-Tátrába utazni?

A túrázók, sífutók és síelők számára remek kiindulópont Zár települése. De még mielőtt felhúznű a sífutócipőt, térjen be a Ždiarsky dom Múzeumba, ahol mindent megtudhat a helyi emberek történetéről és életéről. Ha a természet helyett pedig a gondozott sípályákat választaná, akkor várja Önt a Bachledka Ski & Sun síközpont, amit az év egészében érdemes felkeresni: nyáron a Tátra leghosszabb bobpályáján, télen pedig összesen 10 sípályán szórakozhat. Ráadásul a lenyűgöző Bachledka lombkorona ösvény is a közelben található.

A Bélai-Tátrában sem telhet el kiruccanás vizes élmények nélkül. Látogasson el például a közeli Thermal Park Vrbovba, vagy válasszon olyan szállást, ami saját wellness-részleggel rendelkezik, hogy szobájától csupán pár lépésre élvezhesse a szauna és a pezsgőfürdő forróságát.