Szállás és látnivalók Moravske Topliceben

Pihenjen egy igazi termálparadicsomban! A szlovéniai Moravske Toplice gyógyfürdőben a jól megérdemelt kikapcsolódás várja Önt. A különleges fekete színű termálvíz jótékony hatással lesz az egészségére, akárcsak a wellness-szolgáltatások széles választéka. Válassza a pihentető üdülést Moravske Toplice-ben, és hagyja magát kényeztetni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Induljon el a pihenés paradicsomába, a szlovéniai Moravske Toplice városába, ahol az 1950-es évek óta használják ki a helyi források gyógyító erejét. A medencékben és szaunákban való mesés kikapcsolódás mellett a éljen a gyönyörű környék számtalan program lehetőségével is.

Moravske Toplicében semmi sem zavarja meg pihenését!

Hová máshová is mehetne kikapcsolódni, mint a legnagyobb szlovén termálfürdőbe? Itt található ugyanis a világszínvonalú Terme 3000 Termál Park, ahol 30 medencében mártózhat, amiket a különleges helyi gyógyvízzel töltenek meg. A helyi források jótékony hatása mellett a változatos wellness-szolgáltatások és a festői vidéken tett séták is segítenek majd kipihenni a mindennapok fáradalmát.

Wellness üdülése során felmelegedhet a szaunákban, lazíthat egy masszázson vagy pihenhet a relaxációs zónákban. Ráadásul a komplexum egész évben látogatható, mert a termál medencék magas vízhőmérséklete rossz idő esetén is kiváló körülményeket biztosít.

És, hogy mi várja Önt a környéken? Kerékpározzon vagy sétáljon el a Bukovina-tóhoz, fedezze fel a közeli Bogojinai Nagyboldogasszony-templomot vagy a Filovci Szabadtéri Múzeum a fazekas kiállításait. Ezután csodálja meg a ritka virágokat a dobronaki orchideafarmon, és merüljön el a Vinarium torony kilátásában ami a Lendava környéki szőlőültetvényekre nyílik.

Tippünk: Két személyes romantikus pihenést tervez, vagy az egész családdal szeretne elutazni? Kínálatunkban kifejezetten párok és gyermekes kirándulók számára összeállított csomagok is szerepelnek.