Pihenés az őszi szünetben

Jutalmazza meg a gyerekeket és önmagát egy feltöltő pihenéssel az őszi szünetben. Válasszon legjobb gyerekbarát és wellness szállásaink közül, vagy vigye el a családot kirándulni a hegyekbe.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 492 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


2023-ban az őszi szünet október 28. és november 5. között lesz. Használja ki ezt az időt és vigye el a családot egy kis vakációra. Kiránduljanak az erdőben, a színes lombkoronák alatt, lazítsanak egy pezsgőfürdőben vagy egy gyógyfürdőben, esetleg ismerjenek meg egy új várost.

Mit csináljon az őszi szünetben?

Látogassanak meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, mag a gyerekek felejthetetlen élményeket gyűjtenek a csúszdákon vagy az élmény medencékben. Az őszi hűvös levegőn kellemesen akár a szabadban vagy beltérben is ellazulhat a termál medencékben, vagy egy csodás pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a szaunát is. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha az aktív kikapcsolódást kedveli, vigye el családját a természetbe és kiránduljanak a csodálatos színesedő fák alatt. Számos csodás várat felfedezhet, vagy meghódíthatja a legszebb hegyeket. Akár kerékpárra is pattanhatnak, vagy követhetik a legjobb túraösvényeket. Válasszon egyet a hegyvidéki szállásajánlataink közül, és barangoljon a természetben családjával.

Ha szeretné megjutalmazni gyerekeit az iskolakezdés után, vagy csak biztosra akar menni, hogy ők is élvezik majd a kikapcsolódást, válasszon gyerekbarát szállásaink közül, ahol a legkisebbeket is számos élmény várja. Játszótér, gyereksarok, x-box szoba, pancsoló és gyerek menü? Mindenre gondolnak!

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát egy kellemes masszázzsal, vagy csak ki szeretne szakadni a mindennapokból, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és az egész családot ajándékozza meg egy felejthetetlen pihenéssel.