Pihenés az őszi szünetben

Jutalmazza meg a gyerekeket és önmagát egy feltöltő pihenéssel az őszi szünetben. Válasszon legjobb gyerekbarát és wellness szállásaink közül, vagy vigye el a családot kirándulni a hegyekbe.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 616 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


2023-ban az őszi szünet október 28. és november 5. között lesz. Használja ki ezt az időt és vigye el a családot egy kis vakációra. Kiránduljanak az erdőben, a színes lombkoronák alatt, lazítsanak egy pezsgőfürdőben vagy egy gyógyfürdőben, esetleg ismerjenek meg egy új várost.

Mit csináljon az őszi szünetben?

Látogassanak meg egy csodás termálfürdőt, ahol egy kicsit ellazíthat, mag a gyerekek felejthetetlen élményeket gyűjtenek a csúszdákon vagy az élmény medencékben. Az őszi hűvös levegőn kellemesen akár a szabadban vagy beltérben is ellazulhat a termál medencékben, vagy egy csodás pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a szaunát is. Válasszon a fürdőkhöz közeli szállásaink közül és élvezze a pihenést.

Ha az aktív kikapcsolódást kedveli, vigye el családját a természetbe és kiránduljanak a csodálatos színesedő fák alatt. Számos csodás várat felfedezhet, vagy meghódíthatja a legszebb hegyeket. Akár kerékpárra is pattanhatnak, vagy követhetik a legjobb túraösvényeket. Válasszon egyet a hegyvidéki szállásajánlataink közül, és barangoljon a természetben családjával.

Ha szeretné megjutalmazni gyerekeit az iskolakezdés után, vagy csak biztosra akar menni, hogy ők is élvezik majd a kikapcsolódást, válasszon gyerekbarát szállásaink közül, ahol a legkisebbeket is számos élmény várja. Játszótér, gyereksarok, x-box szoba, pancsoló és gyerek menü? Mindenre gondolnak!

Ha pedig egy kellemes wellness pihenésre vágyik és szeretné kényeztetni magát egy kellemes masszázzsal, vagy csak ki szeretne szakadni a mindennapokból, akkor is tudjuk a megoldást. Válasszon wellness szállásaink közül, és az egész családot ajándékozza meg egy felejthetetlen pihenéssel.