Pihenés Besenyőfaluban

Besenyőfalu legnagyobb vonzereje minden bizonnyal a Gino Paradise termálvizes park, amelynek mind a kültéri és beltéri részei egész évben nyitva tartanak. Lazuljon el egy kicsit és engedje magát kiszakadni a mindennapok mókuskerekéből egy csodás fürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 11 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Besenyőfalu (szlovákul Bešeňová) község Szlovákiában, a Zsolnai kerületben található. Búcsúzzon el a nagyváros nyüzsgésétől, és pihenjen a gyönyörű természet ölelésében. A festői Besenyőfalu nem csak természeti értékeiről, hanem híres termálfürdőjéről is ismert.

Mire számíthat ha Besenyőfaluba látogat?

A település fő attrakciója Szlovákia legmodernebb termálkomplexuma az Aquapark Bešeňová. A gyerekeket például a hullámmedence vagy vízicsúszda várja, míg a felnőttek a geotermikus vízzel ellátott kültéri és beltéri medencékben vagy a szaunavilágban pihenhetnek.

De a pihenést az aquapark kapuin túl is folytathatja. Egyszerűen válasszon a legjobb wellness szállodák közül és 'házon belül' élvezheti a pihentető üdülést.

A híres fürdőn kívül a számos túraútvonal egyikének kipróbálásával teketi még izgalmasabbá tartózkodását. Kiránduljon egyet például a közeli Besenyőfalui travertinekhez. Besenyőfalu ugyanis egyike azoknak a ritka településeknek, melyek környékén "édesvízi" mészkövek, vagyis travertinek fordulnak elő. Ezek a színes sziklák hasonlítanak az egerszalóki sódombokhoz keletkezésüket tekintve, azonban itt a vaskiválás figyelhető meg, amely a sziklák élénk vörös színét is adja.