Szállások ingyenes parkolással

Nyaralni saját autóval, nincs is egyszerűbb formája az utazásnak. Böngéssze át ingyenes parkolási lehetőséggel ellátott ajánlatainkat. Gépjárműve egyenesen a szállodánál lehet klasszikus, vagy őrzött parkoló helyen.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 543 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Ha szereti a saját autó kényelmét, ez az utazási lehetőség rugalmasságot biztosít és nem kell alkalmazkodnia a menetrendekhez sem. Ha tehát olyan szállodában szeretne megszállni, ahol ingyenesen és gond nélkül parkolhat, akkor szerencséje van, hiszen számos szálloda kínálja ezt a kedvezményt.

Az ingyenes parkolás még gondtalanabbá teszi a pihenését

Az ingyenes parkolás az egyik legnagyobb előnyt jelenti, mert megszünteti a parkolóhelyek keresésének gondját és a többletköltségeket. Egyszerűen leparkolhat autójával a szálloda vendégei számára kijelölt helyen, és biztonságosan és biztonságban tudhatja azt egész tartózkodása alatt. Ez az előny különösen akkor hasznos, ha nagyvárosokban vagy központi turisztikai helyeken száll meg, ahol a parkolás nehezebb és drágább lehet. Például Szlovéniában az egyik híres tónál vagy a Prágai városközpont közelében.

Ha autóval megy nyaralni, mindenképpen mentse el a Travelpedia-t a kedvencei közé. Ebben összegyűjtjük Önnek a legjobb utazási tippeket az egyes helyszínekre vonatkozóan. Látogasson el mindegyikhez!

Nem szeretne vagy esetleg nem tud autóval nyaralni menni? Keressen olyan szállodákat, amelyek legalább 1 km-re busz- vagy vonatmegállóval rendelkeznek - szállodák közeli buszmegállóval.