Szállások ingyenes parkolással

Nyaralni saját autóval, nincs is egyszerűbb formája az utazásnak. Böngéssze át ingyenes parkolási lehetőséggel ellátott ajánlatainkat. Gépjárműve egyenesen a szállodánál lehet klasszikus, vagy őrzött parkoló helyen.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 418 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Ha szereti a saját autó kényelmét, ez az utazási lehetőség rugalmasságot biztosít és nem kell alkalmazkodnia a menetrendekhez sem. Ha tehát olyan szállodában szeretne megszállni, ahol ingyenesen és gond nélkül parkolhat, akkor szerencséje van, hiszen számos szálloda kínálja ezt a kedvezményt.

Az ingyenes parkolás még gondtalanabbá teszi a pihenését

Az ingyenes parkolás az egyik legnagyobb előnyt jelenti, mert megszünteti a parkolóhelyek keresésének gondját és a többletköltségeket. Egyszerűen leparkolhat autójával a szálloda vendégei számára kijelölt helyen, és biztonságosan és biztonságban tudhatja azt egész tartózkodása alatt.Ez az előny különösen akkor hasznos, ha nagyvárosokban vagy központi turisztikai helyeken száll meg, ahol a parkolás nehezebb és drágább lehet. Például Szlovéniában az egyik híres tónál vagy a Prágai városközpont közelében.

Ha autóval megy nyaralni, mindenképpen mentse el a Travelpedia-t a kedvencei közé. Ebben összegyűjtjük Önnek a legjobb utazási tippeket az egyes helyszínekre vonatkozóan. Látogasson el mindegyikhez!

Nem szeretne vagy esetleg nem tud autóval nyaralni menni? Keressen olyan szállodákat, amelyek legalább 1 km-re busz- vagy vonatmegállóval rendelkeznek - szállodák közeli buszmegállóval.