Last minute utazások

Használja ki kedvezményes last minute utazásainkat. Ezen ajánlatok érvényessége a vége felé közeledik, ezért a szokottnál alacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 43 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ausztriai Gasthof Mentenwirtben panziót. A szállás egy csodás kis osztrák hegyi falu közepén található, de a szlovák személyzetnek köszönhetően szinte otthon éreztük magunkat. A szobánk kényelmes volt, a félpanziós ellátás pedig nagyon finom. Külön kiemelném a recepciós kedvességét, remek tippeket adott a környékbeli látnivalók felfedezéséhez, kirándulásokhoz és nagyon segítőkész volt. Az utalvány egyik nagy előnye volt, hogy járt a csomagunkhoz egy kedvezményekre jogosító Lungau Card, amellyel a környékbeli látnivalókhoz ingyenes belépőket és felvonójegyeket kaptunk.”

Eva Prcínová
Eva Prcínová
Marketing csapat


Téved aki azt gondolja, hogy egy "last minute" foglalás nem nyújthat végül életre szóló élményt. Sőt, aki szeretnek spontán döntéseket hozni, azok kifejezetten örülnek az ilyen lehetőségeknek, hiszen így lehet a lehető legjobb vásárokat összehozni. Csupán arra kell figyelnie, hogy az utolsó perces ajánlataink sokszor megkívánják, hogy vásárlástól számítva elég hamar, akár már az adott hétvégén vagy a következő hétvégén útnak is induljon. Ne hezitáljon, vágjon bele az ismeretlen kalandba!

Foglaljon szállást olcsóbban az utolsó pillanatban!

Járja be Magyarország legjobb helyeit, úgy hogy közben a legjobb árakat kell megfizetnie. Ismerje meg mit kínál Önnek a Balaton vidéke, pihenjen az ország legjobb gyógyfürdőiben vagy járja be a legmagasabb pontjait.

Természetesen a „last minute” ajánlataink a külföldi szállás helyek esetén is elérhetőek. Fedezze fel milyen nagyszerű hatást gyakorol az egészségére ha a hegyekben eltöltött fárasztó nap után a wellnessben lazítja el izmait. Az egyedülálló élményt Csehországban, Szlovéniában és Ausztriában is világszinvonalú körölmények között tapasztalhatja meg.

A hegyvidék tiszta levegője helyett Ön a tenger sós illatát lélegezné mélyre? Ez esetben válogasson horvátországi és olaszországi szállodáink között. A hullámok csak Önre várnak!

Arról pedig, hogy a rövid határidők miatt kellően fel tudjon készülni az utazására a Travelpedia oldalunk gondoskodik. Térjen ide vissza akkor is ha csak inspirálódna mielőtt kiválasztja legközelebbi úti célját.