Last minute utazások

Használja ki kedvezményes last minute utazásainkat. Ezen ajánlatok érvényessége a vége felé közeledik, ezért a szokottnál alacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Téved aki azt gondolja, hogy egy "last minute" foglalás nem nyújthat végül életre szóló élményt. Sőt, aki szeretnek spontán döntéseket hozni, azok kifejezetten örülnek az ilyen lehetőségeknek, hiszen így lehet a lehető legjobb vásárokat összehozni. Csupán arra kell figyelnie, hogy az utolsó perces ajánlataink sokszor megkívánják, hogy vásárlástól számítva elég hamar, akár már az adott hétvégén vagy a következő hétvégén útnak is induljon. Ne hezitáljon, vágjon bele az ismeretlen kalandba!

Foglaljon szállást olcsóbban az utolsó pillanatban!

Járja be Magyarország legjobb helyeit, úgy hogy közben a legjobb árakat kell megfizetnie. Ismerje meg mit kínál Önnek a Balaton vidéke, pihenjen az ország legjobb gyógyfürdőiben vagy járja be a legmagasabb pontjait.

Természetesen a „last minute” ajánlataink a külföldi szállás helyek esetén is elérhetőek.Fedezze fel milyen nagyszerű hatást gyakorol az egészségére ha a hegyekben eltöltött fárasztó nap után a wellnessben lazítja el izmait. Az egyedülálló élményt Csehországban, Szlovéniában és Ausztriában is világszinvonalú körölmények között tapasztalhatja meg.

A hegyvidék tiszta levegője helyett Ön a tenger sós illatát lélegezné mélyre? Ez esetben válogasson horvátországi és olaszországi szállodáink között. A hullámok csak Önre várnak!

Arról pedig, hogy a rövid határidők miatt kellően fel tudjon készülni az utazására a Travelpedia oldalunk gondoskodik. Térjen ide vissza akkor is ha csak inspirálódna mielőtt kiválasztja legközelebbi úti célját.