Szállások kedvezményes áron

Régóta tervez már egy hegyi, vagy wellness kirándulást? Elérkezett az idő a kedvezményes árainknak köszönhetően. Élje át álmai pihenését, miközben takarékoskodik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 60 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Mindig kellemes érzés túljutni a tervezésen és véglegesen lefoglalni a kiválasztott szállást, főleg ha mindezt kedvezményes áron tehetjük meg! Válogasson Ön is a first minute, a last minute vagy esetleg a következő hétvégére szóló ajánlataink között!

Hova érdemes megszállni akciós áron?

Akár túrázna vagy síelne a hegyekben, akár a tengerre vágyik, akár egy romantikus kirándulásra indulna a kedvesével ne hagyja ki a legjobb ajánlatainkat, amiket például a Black Friday akcióink keretében tud kihasználni.

Travelking Tipp: Keresse a Travelbomba akciónk keretében kedvezményes ajánlatainkat, amelyek legalább 30%-os kedvezményt kínálnak, viszont csak korlátozott számban elérhetőek. Érdemes tehát sietni, hogy Ön tudjon lecsapni a legjobb vásárokra!

Vásárlás előtt szereti elolvasni a véleményeket? A Travelkingnél mi minden ajánlat esetében megjelenítjük az összes elérhető véleményt amiket ügyfeleink írtak, hogy Ön a kellő ismeretek birtokában dönthessen. Ha pedig ehhez képest is extra garanciát szeretne, hogy utazásával kapcsolatban minden rendben lesz, akkor keresse a személyesen ellenőrzött címkét, amit csak olyan szálloda kaphat meg tőlünk, amit csapatunk egy tagja már személyesen próbált ki, és ott egy minden igényt kielégítő pihenésben volt része.