Pihenés a Kis-Fátrában

A várak és a gyönyörű természet királysága. A Kis-Fátra egy született turisztikai paradicsom, ahol a vendégeinknek túrázásban nem lesz hiányuk. Állítólag a térség Szlovákia minden szép helyéből tartalmaz egy darabot. Túrázzon velünk a Kis-Fátrában és győződjön meg a saját szemével.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Akár egy komolyabb túrát szervez, akár csak az érintetlen természetben szeretne sétálni, a Kis-Fátra a megfelelő választás. Ez a festői szépségű hegység Szlovákia északi részén sokszínűségével tűnik ki, ami a gyermekes családok, sportolók és idősek számára egyaránt remek nyaralási célponttá teszi.

A Kis-Fátra az aktív pihenést kedvelők paradicsoma

A gyönyörű kilátás és a hegyvidéki túrák szerelmese? Esetleg minden télen alig várja, hogy kinyissanak végre a sípályák? Válassza a Kis-Fátra Nemzeti Parkot nyári vagy téli pihenéséhez, és fedezze fel, mit kínál ez a színes régió. Higgye el, itt látnivalókból nem lesz hiány.

A régió egyik legérdekesebb helye a Jánošík-szoros (Jánošíkove diery) a Rozsuteci Nemzeti Természetvédelmi Területen. Kövesse a kalandos túraútvonalat, amely nyomán gyaloghidakon és létrákon haladhat gyors patakok és vízesések mellett és fölött.

Ha kedveli a hegymászást érdemes meghódítania a Nagy-Ruzsotec (Velký Rozsutec), Nagy-Kriván (Velký Kriváň) vagy a Chleb csúcsára is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Nagy-Fátrára, a Nyugati-Tátrára és a Kócs-hegységre (szlovákul: Chočské vrchy).

Télen cserélje bakancsát sílécre, és látogasson el a Kubínská hoľa Síparkba, ahol 14 kilométernyi gondozott pályán élvezheti a téli szórakozást. Emellett a Martinky vagy a Vrátna Síközpontok is nagyszerű élményeket ígérnek.