Látogasson el a szlovákiai Hotel Marlene **** szállodába, ahol luxus pihenés, a Kysuce régió gazdag kulturális öröksége és gyönyörű természete várja. A szálloda mindössze 2,5 km-re található a Nagyrécsei rekreációs területtől, ahol bobozhat, vagy hegyi robogóval is nekivághat a környék felfedezésének. A Vychylovka Kiszucai szabadtéri falumúzeum sincs messze. A bőséges félpanzió gondoskodik, hogy kellő energiája legyen a környék felfedezéséhez. Az aktívan telt nap után pedig remekül kipihenheti magát az úszómedencével, szaunákkal és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részlegen.

A szálláshelyről

A Hotel Marlene **** a szlovákiai Kysuce régióban, Ócsadon található. Kysuce különösen népszerű a síelők körében, de minden évszakban számos érdekes kirándulóhely és egyedülálló kulturális gazdagság várja a turistákat.

Ha többet szeretne megtudni a régióról, látogasson el a Kysuce Múzeumba (11,2 km), vagy tegyen kirándulást a Újbesztercén található Vychylovka skanzenbe (27,9 km), ahol megismerheti a 19. és 20. századi életmódot ezen a területen. A történelem szerelmeseit a Történelmi Erdei Vasút is lenyűgözi majd, amelynek körpályája a szabadtéri múzeumtól indul. A környék egyik legrégebbi műemléke a 16. századi Radolyai kastély (21,7 km). Ha viszont a modernebb kulturális vívmányok iránt érdeklődik, induljon el Óbeszterce felé, ahol a 2009-ből származó Szlovák csillagászati óra (15 km) található, amely állítólag a legnagyobb fából készült szobor a világon.

A környék egyedülálló természeti látványosságai között találja a Kornyavölgyi kőolajforrás (28,9 km) vagy a Megonky óriás kőgömböket (19,9 km). A városnézés mellett természetesen számos kikapcsolódás is várja. Télen csupán kb. 2,5 km-re lesz a Veľká Rača síterepétől, ahol több mint 14 km sípálya található. Nyáron az üdülőhely szórakozóhellyé változik, ahol rengeteg látnivaló várja - találhat drótkötélpályát, bobpályát, kilátótornyot, kerékpárparkot, hegyi rollereket, trambulinokat, gyermek kötélparkot és még sok mást is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy gyönyörű Kétágyas szobában lesz, amely modern bútorokkal és a környező vidékre nyíló csodálatos panorámával rendelkezik. A szobában egy franciaágy/2 egyszemélyes ágy és egy díványágy vagy fotel található, amely pótágyként is használható. A felszereltséghez TV, hűtőszekrény és WiFi kapcsolat is tartozik. Van továbbá egy fürdőszoba WC-vel és egy privát erkély.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Marlen étterem gyönyörű környezetével és csúcsgasztronómiai színvonalával teljesen rabul ejti majd. Az étlapon a helyi és a nemzetközi konyha különlegességei szerepelnek, és étkezését a szabadtéri fedett teraszon is elfogyaszthatja. A szezonban éjszakai bár is működik, széles italválasztékkal, biliárddal, darts-szal és asztali focival.

Hol kapcsolódhatok ki?

A teljes kikapcsolódásért látogasson el a szálloda földszintjén található wellness-részlegbe, ahol úszómedencével, száraz- és gőzszaunával, hűsítő vödörrel, relaxációs szobával és pezsgőfürdővel várják a pihenni vágyókat egy mozgalmas nap után. Fokozza a feltöltődést egy nagyszerű masszázzsal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az étteremben van egy gyermek sarok, és a teraszról közvetlenül rálátni a játszótérre mászókákkal, kötelekkel, egy fából készült kalózhajóval és egy homokozóval, így a kicsikre is figyelhet, miközben élvezheti a finom ételeket vagy egy csésze illatos kávét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek számára egy kültéri fitness terem és teniszpályája áll rendelkezésre, sötétedés után a pálya kivilágított, és más sportokat pl.foci is űzhet.

Hotel Marlene ****

Hotel Marlene ****

Oščadnica 1799 , Oščadnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Marlene s. r. o. Cégjegyzékszám: 46692720


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
40 km
Sípálya
2,5 km
Sífutás
2,4 km

Utazási tippek

Kiszucai-Beszkidek

Kiszucai-Beszkidek Utazási tipp

A hegység, amely a szlovák-lengyel határon húzódik, rengeteg élménnyel szolgálhat látogatóinak, legyen szó gyalogos túrázásról, vagy kerékpározásról. Továbbá síközpontok, múzeumok és az Újbeszterce víztározó is megtalálható itt. Ami a flórát és faunát érinti, számtalan védett fajjal találkozhat itt, sok közülük már kihalófélben van. A Kiszucai-Beszkidek legmagasabb csúcsa a Veľká Rača (1 236 m).

Snowparadise Velká Rača
Snowparadise Velká Rača
Szlovák csillagászati óra Óbesztercén
Szlovák csillagászati óra Óbesztercén
Skanzen Vychylovka
Skanzen Vychylovka