Szállások Bogácson

Az Észak-magyarországi Bogácson jelentős termálforrásokat fedezhet fel. Látogasson el ide velünk és mesés emlékhelyeket látogathat meg, de főleg kikapcsolódhat a helyi gyógyfürdőben, amely kénes vize előnyös hatással lesz egészségére. A hírhedt borozókban pedig élvezheti a helyi borok zamatos ízét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Bogács Magyarország északi részén található, körülbelül 20 km-re Egertől és Egerszalók sódombjaitól. Így a település környékén képtelenség nem belebotlani egy kiváló gyógyfürdőbe. Ráadásul a gyönyörű Bükki erdők ölelésében pihenhetjük ki a mindennapok fáradalmait.

Pihenjen Bogácson a termálfürdők és az Egri borvidék közelében

Foglaljon szállást a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő közelében. Élvezze mind a kilenc medence kényelmét, ráadásul ebből hatban a helyi gyógyvíz fejti ki jótékony hatását a vendégek mozgásszerveire. A fürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyókra, hanem a családosokra is gondolt, így a legkisebbek is jól szórakoznak majd a gyermekmedencében és az izgalmas vízi csúszdákon.

Ha azonban a termál élményeket közvetlenül a szálláson élné át, válasszon olyan szállodát, ami saját wellness részleggel rendelkezik, így kötetlenül élvezheti majd kikapcsolódást a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. De akárhol is száll majd meg, semmiképpen se felejtse el megkóstolni a régió legjobb egri borait, mint például a Bikavér vagy az Egri csillag neves borokat.