Felnőttbarát szállodák

Itt az ideje, hogy otthon hagyja a gyerekeket, és pihenjen egyet kettesben a párjával vagy a barátaival. Összegyűjtöttük azokat a szállodákat, ahol csendes és nyugodt környezetben kapcsolódhat ki, hiszen ezek kizárólag felnőtteknek szólnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 29 ajánlat


Családos emberként sokszor eszébe jutott már, hogy milyen jó is lenne egy rövid hétvégét a gyerekek nélkül tölteni? Egyáltalán nem bűn ha hasonló gondolatai támadnak, sőt mindenkinek szüksége van arra, hogy egyszer-egyszer csak a saját kívánságaival törődjön, hogy azután még nagyobb energiával vethesse bele magát a hétköznapokba! Válogasson ön is, kifejezetten felnőtt vendégeket váró szállásaink között!

Romantika és gondoskodás csak kettesben!

Nem is lehet, jobb időpontot találni egy kis romantikához annál mikor a gyerekeket otthon hagyva, csak kedvesével indul útnak. Nézzen szét ajánlataink között, amik gyakran csodálatos kilátással, privát wellness élménnyel vagy akár luxus szolgálatásokkal várják vendégeiket. Évfordulót ünnepelne szerelmével? Akkor lepje meg azzal, hogy a kirándulás alatt a legjobb szállodai szolgáltatások kényelmét élvezhetik!

Ha a romantikánál is fontosabb Önnek a lehető legteljesebb kényelem, akkor érdemes olyan hotelt választania válassz korlátlan wellness használattal vagy akár gyógykezelésekkel is igyekeznek az ott megszállók kedvében járni. Ha pedig mindketten sörbarátok és egy eddig nem tapasztalt élményre vágynak akkor keresse weboldalunkon azokat a szálláshelyeket ahol sörfürdőzésre is lehetőség van. Ha pedig a sör helyett inkább a borfogyasztást részesítik előnyben, a Travelking akkor sem hagyja cserben, hiszen számtalan bor központú üdülés található ajánlataink között.