Tóparti szállások

Utazzon el velünk a tópartra és garantáljuk a fényes tótükör teremtette romantikus hangulatot. A kellemes séták alatt pedig a gyönyörű hegyi természet veszi majd körbe.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 131 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Szeret túrázni a hegyekben és azt sem veti meg, hogy egy sportos nap után a wellness részlegben lazíthat, de ha álmai nyaralására gondol, akkor egy vízparton képzeli el magát? Ebben az esetben válasszon tóparti üdüléseink közül. A nyári kánikulában élvezze a hideg frissítőket, a vízi sportokat és a napozást, hideg hónapokban pedig lepje meg kedvesét romantikus sétákkal, vagy a befagyott tavon való korcsolyázással.

Hová menjen tóparti nyaralásra?

Szerencsére nem kell átlépnie az országhatárt egy remek tóparti pihenés miatt. Látogasson el a Balatonhoz és élvezze a nyári vakációt és a csodás látnivalókat. Biciklizze körbe a kerékpárutak egyikén, csobbanjon a strandokon és kóstolja meg a balatoni borokat. Szállásajánlataink között talál wellness részleggel rendelkező szállodát is, így nem kell az időjárás miatt sem izgulnia. A „magyar tenger” közvetlen szomszédságában pedig egy igazi különlegességet, Európa legnagyobb termál tavát, a Hévízi-tavat találja. A tó hőmérséklete kellemes 30°C, így az év bármely szakaszában ellátogathat ide.

De érdemes átgondolnia a külföldi lehetőségeket is. Csehországban például a Lipno víztározó meglátogatása a legcsodásabb választás. Az ország legnagyobb tavában nem csak fürdőzni lehet, hanem számos különleges vízi sportot is ki lehet próbálni. Szlovéniában pedig kihagyhatatlan a híres Bledi-tó megismerése. Fedezze fel Ön is a Júliai-Alpok ölelésében simuló tavat, a közepén található romantikus kis szigettel és templommal, valamint a partján álló várkastéllyal.

De nem csak Ön, hanem a kutyája is biztosan értékelni fogja a nyári felfrissülést egy kristálytiszta tóban. A Travelking segítségével pedig nyugodtan magával is viheti „legjobb barátját” . Nincs más teendője, csak böngéssze végig ajánlatainkat.