Üdülés Tauplitzban

A Salzkammergutban található Tauplitz ideális egy aktív pihenéssel töltött utazáshoz. A síelőket nagyszerű síterep, a túrázókat gyönyörű természet várja, ráadásul a Grundlsee-tó és a Bad Mitterndorf-i termálfürdő is kiváló lehetőséget nyújtanak a pihenéshez.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Tauplitz egy Stájerországban található falu, amelyet sokan csupán síparadicsomként ismernek. Pedig Tauplitzban az év bármely szakában nagyszerű pihenést élhet át. A sítalpak mellett akár kirándulva vagy kerékpárral is érdemes felfedeznie ezt a gyönyörű vidéket.

Tauplitz minden évszakban szerethető

Tauplitz az úgynevezett Sókamra területén található, amely jellegzetes hegyvonulatairól és tavairól ismert. Ezeket az ennstali Trautenfels kastélytól a Laasen tőzegmocsáron és a Ödense védett területen keresztül vezető népszerű kerékpárutakon fedezheti fel. Emellett a Grundlsee vagy a Hallstatt-tó is megér egy látogatást.

Télen Taupitz egy valóságos síparadicsommá változik és a téli sportok központja lesz. A helyi sípályarendszerek a kezdőknek és a gyermekes családoknak éppúgy örömet szereznek, mint a tapasztalt síelőknek és a freeride szerelmeseinek. A sífutók pedig például a Freiberg pályán élvezhetik a sífutást.