Szállások a sípályák közelében

Nyissa ki reggel a szállodaajtót, csatolja fel a síleceket és indulhat is a síelés. Válasszon olyan szálláshelyek kínálatából, ahol a sípálya közelében (100 - 1500 méterre a sípályától) szállhat meg.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 129 ajánlat


Még álmaiban is sílécen siklik és élvezi mikor az arcát kellemesen csípi a hideg menetszél? Bizonyára ön is a téli sportok szerelmese, aki nem tud jobb üdülést elképzelni annál, hogy napokig a havas lejtőket szántja. Annál bosszantóbb lehet, mikor a síelésre szánt idejének jó részét a sorban állás viszi el. Ne essen azonban kétségbe és foglaljon nálunk szállást olyan hotelben vagy vendégházban ami sípályák közvetlen közelében található! Így minden reggel az első lehet a sípályán, és amíg a többiek a felvonókra várakoznak ön már élvezheti is az érintetlen, friss havat.

Itt találja majd Közép-Európa legjobb sípályáit!

Csehország legnépszerűbb síterepei egyértelműen a Beszkidek és a Jesenik hegységben találhatók. Lengyelországban pedig a híres Zakopánét érdemes fekeresni havas élményekért. De Szlovákia is remek célpont lehet, ahol a Tátrában talál majd számtalan pazar síterepet. Szlovákia azonban akkor is remek választás lehet ha kevésbé zsúfolt pályákon siklana. Látogasson el Árvába, ahol a Tátrában található minőséget kapja meg, úgy hogy, közben sokkal kisebb síközönséggel kell megharcolnia a sorra kerülésért.

A régió legmagasabb minőségű síélményét azonban mindenképpen Ausztriában találja majd. Az osztrák Alpok, Karintia és a Taurus hegységben is világszínvonalú pályák, éttermek és egyedülálló programok várják a turistákat a világ minden pontjáról.