Síelés Lengyelországban

Lengyelország nemcsak a történelmi műemlékek és fürdővárosok országa, hanem a híres síközpontoké is, ahol a legjobb minőségű sípályák, síiskolák, felszereléskölcsönzés és egyéb látnivalók várják a lelkes téli sportok szerelmeseit.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 38 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már megérkezésünkkor lenyűgözött minket a gyönyörű környezet, amelyben a szálloda található. El voltunk ragadtatva a modern kialakítású, nagy szobától és a csodálatos wellness-részlegtől, ahol medence is található. Pluszpontot adok a kiváló félpanziós ellátásért is - mindig volt miből választani, és minden tetszett, amit kipróbáltunk.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Fedezze fel Lengyelország csodálatos hegyeit! Télen a számos síparadicsom egyikében élvezheti a síelés élményét, vagy ha inkább pihenéssel töltené az idejét egy termálfürdőbe vagy aquaparkba is ellátogathat.

Csomagolja be a síléceit és irány Lengyelország!

A Lengyel Tátra területén található Zakopane nagyon népszerű a látogatók körében. A környéken számos nagyszerű síterep található - Polana Szymoszkowa, Harenda Zakopane, Witów, Nosal síterep, Suche és még sok más. A síelés mellett a termálfürdőkben is élvezheti a pihenést, amelyekből több is van.

A Lengyel Beszkidek szintén gyönyörűek. A nagyszerű aquaparkok mellett természetesen számos síközpont is található - Beskid Sport Arena, Szczyrk, Zloty Groň, Wisla és mások.

A Lengyel Óriás-hegység és a szomszédos fürdővárosok, mint például Kudowa-Zdroj vagy Polanica-Zdroj is vonzóak. Ha síelni szeretne, látogasson el a Sklarska Poruba, Ski & Sun Świeradów Zdrój vagy Karpacz síterepére.