Éljen át álmai hegyvidéki nyaralását a Lengyel Tátrában! Szálljon meg a lengyelországi Zakopanéban található Hotel Willa Pod Skocznią ***-ban és élvezze a szobák kényelmét, a finom reggeliket, a friss hegyi levegőt, a gyönyörű kilátást majd kiránduljon kedvére a környéken! Mássza meg például a közeli Gubałowka hegyet.

A szálláshelyről

A Hegyi Hotel Willa pod Skocznią ***** a lengyelországi Zakopanéban található, a Tátrai Nemzeti Park szélén, a szlovák határ közelében. Ideális helyszín a természetben való nyugodt pihenéshez, valamint különböző kirándulásokhoz és sporttevékenységekhez egész évben.

Zakopane központja egy kellemes sétával érhető el a szállástól. A város szívének a népszerű Krupowki sétányt (1,2 km) tartják, amit autentikus hegyi faházak szegélyeznek. A rengeteg üzlet, étterem és kávézó mellett itt található a híres Gubałowka piac (1,9 km), ahol kézműves termékek és helyi finomságok széles választéka közül válogathat. Ezen kívül a Viasz Múzeumot (800 m), a közeli aquaparkot (1,4 km) és az állatkertet (130 m) érdemes felkeresni.

A Tátrai Nemzeti Park közvetlen szomszédságának köszönhetően a szálloda ideális kiindulópont a hegység felfedezéséhez. Zakopanéból felvonóval (3,7 km) is feljuthat a közeli Gubałówka-hegyre. A csúcson több étterem, kilátó és bobpálya található, ráadásul számos jelzett túraútvonal vezet le róla. Népszerű túracélpontok közé tartozik a Siklawica-vízesés (5,1 km) vagy a Halas-tó (17,5 km).

Zakopane télen a téli sportok paradicsomává változik. A hoteltől alig 2 km-re található Lengyelország legmagasabban fekvő síterepe, a Kasprowy Wierch, amely az egész szezonra elegendő természetes hóval rendelkezik. Kipróbálhatja még a Polana Szymoszkowa (3,9 km), a Harenda (6,5 km), a Nosal (2,2 km) és más síterepeket lejtőit is. A sípályákon vagy a túrázással töltött nap után pihenjen meg a Chochołowskie Termálfürdőben (18,7 km).

Hol fogok aludni?

A szálloda két épületben fogadja vendégeit, akik egy hangulatos, modernül felszerelt, privát fürdőszobával, erkéllyel, TV-vel és WiFi kapcsolattal rendelkező szobában térhetnek nyugovóra.

  • A Economy szoba a Villa épületben található. A 15 m²-es helyiségben egy francia- vagy két különálló ágy, valamint egy asztal és ülőhelyek állnak rendelkezésre.

  • A Standard szoba a főépületben található, 17 m²-es, és franciaággyal, íróasztallal, valamint egy fotelekkel ellátott ülősarokkal rendezték be.

  • A Lux szoba a főépületben található, 27 m²-es, franciaággyal, íróasztallal és kanapéval ellátott ülősarokkal szerelték fel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Pod Skocznią étterem hagyományos lengyel ételekkel, regionális specialitásokkal és hegyvidéki hangulatú, stílusos belső térrel várja az éhes vendégeket. Ne hagyja ki a kellemes Lobby bárt sem, ahol egy csésze finom kávé vagy egy frissítő koktél mellett töltheti el az időt. Nyáron érdemes a szabadtéri teraszon italozni!

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha kényeztetni szeretné magát, látogasson el a szálloda wellnessrészlegébe, és pihenjen a finn szaunában vagy a gőzfürdőben.

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Ul.Piłsudskiego 59a , Zakopane
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
"KRAMB" S.C. KRYSTYNA TRZCIŃSKA, RYSZARD TRZCIŃSKI Cégjegyzékszám: 351186754


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Busz megálló
95 m
Aquapark
1,4 km
Sípálya
4,5 km
Sífutás
8,6 km

Utazási tippek

Lengyel Tátra

Lengyel Tátra Utazási tipp

A lengyel Tátra minden évszakban minden korosztály számára tartogat élményeket. A legmagasabb lengyel csúcs a Rysy (2499 m) is a hegység részét képezi. A természeti szépségekből kifogyhatatlan terület a túrázók igazi álma. A Szlovák-Tátrától eltérően itt nincsenek szezonális útvonalzárak, így a túrázást csak az időjárás tudja befolyásolni.

A lengyel Tátra ékkövei:

  • Zakopane
  • Czarny staw tengeszem
  • Kasprowy-csúcs (A Liptói-havasok 1987m csúcsa)
  • Siklawica vízeséshez
  • Halastó (vagy Morskie Oko) - a Magas-Tátra legnagyobb tava.

A túrázás és a hegymászás szerelmesei körében a népszerű Gąsienicowa-völgy, illetve a. A legendákkal övezett hegy, a Giewont megmászása is.

További információ
Zakopane
Zakopane
Gubałówka csúcs
Gubałówka csúcs
Kasprowy-csúcs
Kasprowy-csúcs