Látogasson el a lengyel Tátra ékkövébe, Zakopanéba. Szálljon meg a Szlakami 5 Dolin Zakopane nevű szálláshelyen, és élvezze a nyaralást finom reggelivel, vagy félpanziós ellátással, valamint a könnyen elérhető, nagyszerű kirándulóhelyekkel. Ráadásul a nemzeti park szépségének felfedezésével töltött nap után ellazulhat a forró szaunában is.

A szálláshelyről

A Szlakami 5 Dolin a Tátrai Nemzeti Park szélén, a népszerű Zakopane városában található. A város szíve a népszerű Krupowki sétány, amelyet hagyományos építésű, úgynevezett gorál faházak szegélyeznek. A rengeteg üzlet, étterem és kávézó mellett itt található a híres Gubałowka piac, ahol kézműves termékek és helyi finomságok széles választékát kínálják, például sajtokat és bőr valamint szörme árúkat. Meglátogathatja a viaszmúzeumot, az aquaparkot vagy a Tatra állatkertet is.

Kedvező fekvésének köszönhetően a szálláshely tökéletes kiindulópontja a Tátrai hegység felfedezésének. Zakopanéból felvonóval juthat el a közeli Gubałówka-hegyre. A hegy tetején több étterem, kilátó és bobpálya található, valamint számos jelzett túraútvonlon is elindulhat. Népszerű túracélpontok közé tartozik a Kasprowy Wierch, a Siklawica-vízesés vagy a gleccseres Mořské oko-tó.

Zakopane a téli sportok paradicsoma is. A legközelebbi síterep, a Polana Szymoszkowa 16 km hosszú. A sípályákon való lesiklás, vagy a túrázás után pedig a Chochołowskie Thermal spaban pihenhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Itt tartózkodása alatt a regionális konyha specialitásait, valamint a népszerű nemzetközi ételeket is élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktívan töltött nap után élvezheti a jól megérdemelt pihenést a szálláshely forró szaunájában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekes családok kiságyat, bébifont, fürdőkádat, cumisüvegmelegítőt, pelenkázóasztalt, babatányérokat és egyéb felszerelést is bérelhetnek.

Szlakami 5 Dolin Zakopane

Szlakami 5 Dolin Zakopane

ul. Bogdańskiego 18B , Zakopane
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
PI Apartments Sp z o.o. Cégjegyzékszám: 382064372


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Aquapark
3,1 km
Sípálya
3 km
Sífutás
2,4 km

Utazási tippek

Vízivilág Zakopane

Vízivilág Zakopane Utazási tipp

Pillantson be a víz alatti világ titkaiba Zakopanéban. Az Ócenárium tökéletes hely a gyermekes családok számára, mivel a titokzatos és színes víz alatti élőlények kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgöznek. Zakopane víz alatti világa kicsit eldugottan fekszik a város utcái között, de kár lenne kihagyni a gyerekekkel. Megcsodálhatjuk az akváriumokat különböző víz alatti állatfajokkal és más látványosságokat, mint például a hatalmas hangyaboly, ahol hangyák ezrei nyüzsögnek. Az új hangos tolmácsolást is igénybe veheti, amelynek segítségével sok érdekességet tudhat meg a víz alatti élet sajátosságairól.

nyitvatartási idő:

  • Hétfőtől péntekig
  • 10:00-19:00

Belépés:

  • alap belépő: 19 PLN (100 CZK)
  • kedvezményes belépő: 15 PLN (75 CZK)
Polana Szymoszkowa Síközpont
Polana Szymoszkowa Síközpont
Szymoszkowa
Szymoszkowa
Gubalowka piac
Gubalowka piac