Nyaralás a horvát szigeteken

Napfényes strandok, érintetlen természet és modern turisztikai központok. Élvezze a mesés nyári vakációt a horvát szigeteken. Fürödjön a mesés Adriai-tengerben, vagy fedezze fel a történelmi látnivalókat. A horvát szigetek varázslatos kalandokkal várják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Kevesen vannak, akik ne élveznék a nagyváros nyüzsgésétől távol eső nyaralást. Irány Horvátország valamelyik szigete, ahol kalandozhat, és élvezheti a pihentető nyarat. Az olyan népszerű horvát úti célok, mint Krk, Cres, Hvar, vagy Korcula gyönyörű strandokat és végtelen számú élményt kínálnak.

Horvát szigetei - hová utazzon a legjobb strandokért?

Horvátország partvonala rendkívül szabdalt. Az Adriai-tengeren hihetetlenül sok 1 185 sziget és szigetecske található. Néhányuk népszerű turisztikai üdülőhely lett, ami nem csoda, hiszen ezek a szigetek végtelen homokos és kavicsos strandokat, gazdag éjszakai életet és luxus éttermeket kínálnak a a turistáknak. Sok közülük érdekes történelmi és természeti látnivalóknak is otthont ad.

Az ország északabbra fekvő részén próbálja ki Krk szigetét, amely nemcsak a gyönyörű táj és a tökéletes strandok miatt népszerű, hanem azért is, mert a szárazfölddel való autópálya-összeköttetése miatt autóval is könnyen megközelíthető. Egy másik észak-horvátországi szigetgyöngyszem a napos Pag sziget, amelynek híres Zrće strandja Horvátország Ibizájaként is ismert.

Egy kicsit délebbre felfedezheti a népszerű Korcula-szigetét, ahol kristálytiszta tenger várja, este pedig megkóstolhatja a helyi borokat. Kicsit távolabb felfedezheti Hvar szigetét, amely az Adria egyik leghangulatosabb szigete. A szomszédos Brac-szigeten pedig a dalmát szigetek legmagasabb csúcsa, a Vidova Gora található. Ha nem fél megmászni, jutalma a csodálatos panoráma lesz a tengerre és a horvát tengerpartra.