Szállások és látnivalók Pálavában

Fedezze a csodálatos Pálava régiót a Travelking segítségével. A gyönyörű természet és a nagyszerű látnivalók mellett ez a terület a borról szól, hiszen ez Csehország egyik legszebb borvidéke. Ha nem szeretne kimaradni az élményből, nincs más dolga, mint kiválasztani az ajánlataink között szereplő szállások közül a legmegfelelőbbet, és már indulhat is a kalandozás.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Pálava egy festői borvidék Dél-Morvaországban. A régió legnagyobb kincse Pálava természetvédelmi terület , így Pálava ideális úti cél azon látogatók számára, akik a természeti szépség, a kiváló bor és a gazdag történelem kombinációjára vágynak.

Pálava, a bor és panoráma régiója

Szereti a bort, és sose hagyna ki egy borkóstolást? Akkor induljon egy borozásban gazdag üdülésre Pálavába. Az ilyen foglalások esetén a tartózkodás alatt rendszerint alkalma lesz a helyi borospincék meglátogatásárra, vagy esetleg korlátlan mennyiségű bor fogyasztására is. Amikor pedig nem a nemes nedűnek hódol, fedezze fel a csodálatos környező természetet - akár a bor-, akár a "klasszikus" túraútvonalakon.

És, hogy miket ne hagyjon ki kirándulásai során? A Děvičky várrom, a Novomlýn-tó, a Pavlov Archaeopark, Valtice vagy Mikulov vára illetve a Svatý Kopeček zarándokhely mind megéri a rászánt időt. És ez csak néhány, a rengeteg látnivaló közül. De akkor sem dönt rosszul ha a konkrét látványosságok helyett csak élvezi a festői szőlőskertek, a változatos geológiai képződmények illetve a kivételes növény- és állatvilág közelségét. A sportos utazók akár kerékpárral is bejárhatják a vidéket. Sőt, Dél-Morvaország kevés emelkedővel tarkított terep, így a két keréken való kalandozásból gyermekeit sem kell kihagynia.

Ha további ötletekkel vértezné fel magát pálavai utazásához, inspirálódjon Travelpedia oldalunkon.