Szállások fürdő összeköttetéssel

A gyógyfürdőhöz közvetlenül kapcsolódó szállásnak köszönhetően a pihenés és a gyógyító kezelések karnyújtásnyira vannak. Nem kell messzire mennie a termálvizes medencékért, csak néhány méterre kell sétálnia a szobájától, és máris ellazulhat egy medencében.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 26 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Ha a napi munkahelyi stressz csak gyűlik, itt az ideje, hogy kipihenje magát és elutazzon. A legjobb választás ilyenkor egy olyan szálloda, amely közvetlenül kapcsolódik egy fürdőhöz, így a wellness élményeket és a pihentető kezeléseket csupán pár lépésre a szobájától élvezheti.

Hogyan válassza ki az ideális wellness-üdülést?

A pihenéssel kombinált gyógyfürdőzés akkor a legélvezetesebb, ha párjával látogat el.

Senior vendégeinknek ajánljuk az időseknek szóló gyógyfürdő utakat. A speciálisan testre szabott kezeléseknek hála újjászületve térhet haza.

Hová érdemes egy wellness hétvégére látogatni?

A legjobb gyógyfürdőket és híres termálforrásokat Magyarországon találja. Mártózzon meg például Hévíz természetes termáltavában vagy Sárvár és Hajdúszoboszló gyógyfürdőiben. Ha pedig a városnézés is érdekli, akkor irány Budapest.

Csehországban a legjobb gyógyfürdőket a "fürdőháromszög " városaiban - Franzensbadban, Marianbadban és Karlovy Varyban találja.

A szlovákiai gyógyfürdők közül kiemelkedik Trencsénteplic és a világhírű Pöstyén.

Emellett Ausztria és Lengyelország gyógyfürdői nem mindennapi fürdőélményeket, és számtalan lehetőséget kínálnak a gyönyörű természetben való kikapcsolódásra.