Pihenés a cseh fürdőknél

Csehország történelmi fürdővárosai, mint Marienbad, Karlovy Vary, Luhačovice, hogy csak egy párat említsünk varázslatos környezetet nyújtanak a pihenni és feltöltődni vágyóknak. Élvezze a gyógyvizek és a SPA kezelések jótékony hatásait akár egy terápiás kúra, akár egy családi látogatás során.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 68 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat


Csehországban számtalan csodás helyen élvezheti a fürdők jótékony hatásait és kiszakadhat egy kicsit a mindennapok nyüzsgéséből. Élvezze a gyógyvizek jótékony hatását a kényeztető kezelések során és sétáljon a romantikus, történelmi fürdővárosokban.

Kinek ajánlott a gyógyfürdőzés Csehországban?

Ha a párjával szeretne elmerülni a gyógyfürdőkben a két fős wellness üdülések széles választékából választhat. Töltsön egy kis időt kettesben a kedvesével, és hangolódjanak egymásra. Ha a legető legtöbbet szeretné kihozni a pihenésből választhat a romantikus kiruccanásra, és élvezze nemcsak a gyógyfürdőben való kényeztetést, hanem az egymás közelségét is.

Ha elsősorban egészségének visszanyerése miatt indul a gyógyfürdőbe, és Ön a korábban született korosztályhoz tartozik, tekintse meg időskorúaknak szóló üdülések kínálatunkat. Ezek az üdülések nem csak a kezelések széles választékát, hanem nagyszerű kiszolgálást, kényelmes szállást és a fürdőhöz vagy a látnivalókhoz közeli elhelyezkedést is biztosítanak.

Hová menjen gyógyfürdőbe Csehországban?

A leghíresebb csehországi gyógyfürdők közé mindenképpen az úgynevezett Spa-háromszög fürdőit sorolhatjuk. Ezek közé tartoznak a Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad gyógyfürdők. Jelentős építészeti értékeiknek köszönhetően ezek 2021 ben felkerültek az UNESCO listájára is.

Érdemes ellátogatni a [Luhačovice fürdővárosába](https://travelking.hu/luhacovice ) is, ahol a kezelések és a gyógyvíz mellett a híres Dušan Jurkovič által tervezett építészeti műemlékek felfedezését is élvezheti. Vagy akár Jeseníki gyógyfürdőbe is, ahol SPA kezelésekkel kényeztetik majd.