Romantikus pihenés Csehországban

Lepje meg kedvesét egy romantikus utazással. Segítünk benne, hogy egy kicsit csak egymással kelljen foglalkozniuk. Fedezzék fel Csehország legszebb látnivalóit és élvezzék a csak kettesben töltött időt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 29 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Bimbódzó kapcsolatát szeretné szorosabbra fonni, vagy a sok pelenkacsere közben egy kicsit kihunyni látszik a parázs? Segítünk fenntartani a tüzet! Vigye el kedvesét egy csodás pihenésre, ahol egy kicsit kizárhatják a világ nyüzsgő zaját és egymásra hangolódhatnak. Ha pedig egy születésnap, vagy évforduló közeledik, egy romantikus kiruccanás mindig bomba ajándék!

A legjobb romantikus szállásajánlatokat keresi Csehországban?

Ne keressen tovább! Fontos, hogy olyan utazással lepje meg kedvesét, amit nem csak Ő, de Őn is élvez. Gondoljon azokra a dolgokra, amit mindketten szeretnek. Ha úgy érzi egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre van szükségük, válasszon a wellness ajánlataink közül. Ha pedig a fürdővárosok egyikét látogatnák meg, választhat a gyógyfürdők közelében lévő ajánlataink közül és mind ketten élvezhetik a csodás kezeléseket.

Egy gyönyörű szálloda, gyertyafényes vacsora és finom pezsgő - ellenállhatatlanul hangzik, nem igaz? Néhanapján mindenki megengedhet magának egy kis luxust. Mutassa meg szerelmének, milyen nagyra értékeli, és vigye el luxusutazásra kettesben. Ha pedig télen szeretné meglepni kedvesét, nincs is jobb móka, mint közösen élvezni a sípályák különleges hangulatát. Tanuljanak együtt, vagy hódítsák meg a lejtőket a síterepekhez közel található szállásaink egyikén.

Csehország legromantikusabb helyszíneit keresi?

Az ország minden régiójának meg van az egyedi hangulata. Ha kedvelik a jó borokat, a finom ételeket és az egyedi folklórt, irány Dél-Morvaország.

Ha csábítja önöket a nagyváros, a gazdag történelem és az éjszakai élet nyüzsgése, Prága a legjobb választás. Ha pedig a hegyeket hódítaná meg kedvesével, a Beszkidek hegység csodás túraútvonalai várják.

Emellett a történelmi fürdőváros Karlovy-vary is csodás élményeket tartogat a romantikára vágyóknak. Sétáljon egyet a collonádok árnyékába, kóstolja meg a híres gyógyvizeket és kényeztesse magát és kedvesét egy frissító SPA kezeléssel. Indulhatunk?