Romantikus pihenés Csehországban

Lepje meg kedvesét egy romantikus utazással. Segítünk benne, hogy egy kicsit csak egymással kelljen foglalkozniuk. Fedezzék fel Csehország legszebb látnivalóit és élvezzék a csak kettesben töltött időt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 217 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Bimbódzó kapcsolatát szeretné szorosabbra fonni, vagy a sok pelenkacsere közben egy kicsit kihunyni látszik a parázs? Segítünk fenntartani a tüzet! Vigye el kedvesét egy csodás pihenésre, ahol egy kicsit kizárhatják a világ nyüzsgő zaját és egymásra hangolódhatnak. Ha pedig egy születésnap, vagy évforduló közeledik, egy romantikus kiruccanás mindig bomba ajándék!

A legjobb romantikus szállásajánlatokat keresi Csehországban?

Ne keressen tovább! Fontos, hogy olyan utazással lepje meg kedvesét, amit nem csak Ő, de Őn is élvez. Gondoljon azokra a dolgokra, amit mindketten szeretnek. Ha úgy érzi egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre van szükségük, válasszon a wellness ajánlataink közül. Ha pedig a fürdővárosok egyikét látogatnák meg, választhat a gyógyfürdők közelében lévő ajánlataink közül és mind ketten élvezhetik a csodás kezeléseket.

Egy gyönyörű szálloda, gyertyafényes vacsora és finom pezsgő - ellenállhatatlanul hangzik, nem igaz? Néhanapján mindenki megengedhet magának egy kis luxust. Mutassa meg szerelmének, milyen nagyra értékeli, és vigye el luxusutazásra kettesben. Ha pedig télen szeretné meglepni kedvesét, nincs is jobb móka, mint közösen élvezni a sípályák különleges hangulatát. Tanuljanak együtt, vagy hódítsák meg a lejtőket a síterepekhez közel található szállásaink egyikén.

Csehország legromantikusabb helyszíneit keresi?

Az ország minden régiójának meg van az egyedi hangulata. Ha kedvelik a jó borokat, a finom ételeket és az egyedi folklórt, irány Dél-Morvaország.

Ha csábítja önöket a nagyváros, a gazdag történelem és az éjszakai élet nyüzsgése, Prága a legjobb választás. Ha pedig a hegyeket hódítaná meg kedvesével, a Beszkidek hegység csodás túraútvonalai várják.

Emellett a történelmi fürdőváros Karlovy-vary is csodás élményeket tartogat a romantikára vágyóknak. Sétáljon egyet a collonádok árnyékába, kóstolja meg a híres gyógyvizeket és kényeztesse magát és kedvesét egy frissító SPA kezeléssel. Indulhatunk?