Wellness pihenés Csehországban

Hagyja maga mögött a stresszt és a mindennapokat, kényeztesse magát egy masszázzsal, pihenjen egy szaunában, vagy romantikázzon egy jakuzziban, egy pohár pezsgővel a kézben, kedvesével az oldalán.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 128 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat


Már régóta vágyott egy kis jól megérdemelt kikapcsolódásra? Csehország nemcsak felejthetetlen látnivalókkal és buja természettel várja, hanem csodálatos fürdőkkel és wellness szállodákkal.

Mire számíthat csehországi wellness pihenése során?

Bejelentkezett a szállodába, kicsomagolt, de a vacsora még messze van? Mivel érdemes ilyenkor elütni az időt? Fürdőruhát fel, és irány a wellness központ! Lazítson egyet és pihenje ki az utazás fáradalmait. Ha pedig jobban szereti a hazai fogásokat, válasszon olyan csomagajánlatot, ahol a panzió mellé belépő jár a közeli fürdőbe.

Ha egy kis romantikára vágyik, kényeztesse magát és kedvesét egy frissítő masszázzsal vagy wellness kezeléssel, vagy foglaljon olyan szállást, ahol kettesben élvezhetik a privát wellness részleget

Hol találhatóak a legjobb fürdők Csehországban?

Már a múlt században is ismerték az úgynevezett Bohémiai SPA háromszög híres cseh városait - Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad. A tökéletes wellness-pihenés persze kombinálható környező történelmi emlékek felfedezésével például egy a Beszkidekbe vagy Prágába tett látogatással.