Szállodák karácsonyi vásár közelében

A levegőben érződik a karácsonyi ínyencségek és a forraltbor illata, miközben hallani a karácsonyi énekek dallamát. A karácsonyi vásár kiváló hely az igazi karácsonyi hangulat átérzéséhez és ajándékok vásárláshoz. Segítsen a Mikulásnak meggyújtani a gyertyákat és már kezdődhetnek is az ünnepek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 79 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Maga mögött hagyná az ünnepekkel együtt járó stresszt és fáradságot és idén inkább elutazna karácsonykor? Foglaljon szállást nálunk, és hagyja, hogy elvarázsolják önt Közép-Európa legcsodálatosabb karácsonyi vásárai, amikben körülveszi önt és családját a fahéj, a puncs és a forralt bor illata, ahol a standok káprázatos fényárban úsznak és nem szól más mint a legszebb karácsonyi muzsika. Vásároljon hagyományos kézműves termékeket szeretteinek és kóstolja meg a legfinomabb helyi ételeket.

Hova utazzunk a tökéletes karácsonyi hangulatért?

Szerencsére nem kell messzire utazni, hogy átélhessen egy igazán különleges karácsonyi élményt, hiszen a közeli országok nagyvárosai gyönyörű karácsonyi vásárokkal fogadják a látogatókat.Igaz ez például Prágára is, ahol több különböző vásár évente többszázer embert csábít ki az ünnepek alatt az utcára. Nem szabad elfelejtkeznünk Bécsrőlsem ahol a Rathausplatzon található vásár a legnépszerűbb a turisták körében, hiszen a hagyományos osztrák karácsonyi ételeket és italokat kóstolása mindenki számára kihagyhatatlan program. Ha Lengyelországba utazna akkor Krakkó városát tudjuk ajánlani, ahol minden évben a főterén szervezik meg nagyszabású mégis bájos vásárukat. De ha nem szeretne külföldre utazni jó hírünk van: a budapesti vásár az egyik legnépszerűbb egész Európában, és jogosan szerepel évről évre a világ legszebb karácsonyi vásárait felsoroló listákon.

Ha pedig az utazás mellett dönt, foglaljon városközponthoz közeli szállást. Higgye el értékelni fogja, hogy a téli zimankóban csak pár percet kell sétálnia ahhoz, hogy átélje a csodát.