Szállodák karácsonyi vásár közelében

A levegőben érződik a karácsonyi ínyencségek és a forraltbor illata, miközben hallani a karácsonyi énekek dallamát. A karácsonyi vásár kiváló hely az igazi karácsonyi hangulat átérzéséhez és ajándékok vásárláshoz. Segítsen a Mikulásnak meggyújtani a gyertyákat és már kezdődhetnek is az ünnepek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 89 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Maga mögött hagyná az ünnepekkel együtt járó stresszt és fáradságot és idén inkább elutazna karácsonykor? Foglaljon szállást nálunk, és hagyja, hogy elvarázsolják önt Közép-Európa legcsodálatosabb karácsonyi vásárai, amikben körülveszi önt és családját a fahéj, a puncs és a forralt bor illata, ahol a standok káprázatos fényárban úsznak és nem szól más mint a legszebb karácsonyi muzsika. Vásároljon hagyományos kézműves termékeket szeretteinek és kóstolja meg a legfinomabb helyi ételeket.

Hova utazzunk a tökéletes karácsonyi hangulatért?

Szerencsére nem kell messzire utazni, hogy átélhessen egy igazán különleges karácsonyi élményt, hiszen a közeli országok nagyvárosai gyönyörű karácsonyi vásárokkal fogadják a látogatókat. Igaz ez például Prágára is, ahol több különböző vásár évente többszázer embert csábít ki az ünnepek alatt az utcára. Nem szabad elfelejtkeznünk Bécsrőlsem ahol a Rathausplatzon található vásár a legnépszerűbb a turisták körében, hiszen a hagyományos osztrák karácsonyi ételeket és italokat kóstolása mindenki számára kihagyhatatlan program. Ha Lengyelországba utazna akkor Krakkó városát tudjuk ajánlani, ahol minden évben a főterén szervezik meg nagyszabású mégis bájos vásárukat. De ha nem szeretne külföldre utazni jó hírünk van: a budapesti vásár az egyik legnépszerűbb egész Európában, és jogosan szerepel évről évre a világ legszebb karácsonyi vásárait felsoroló listákon.

Ha pedig az utazás mellett dönt, foglaljon városközponthoz közeli szállást. Higgye el értékelni fogja, hogy a téli zimankóban csak pár percet kell sétálnia ahhoz, hogy átélje a csodát.