Szállás a városközpontban

Ha szeretne a nyüzsgő kulturális élet, a látványosságok, a különleges éttermek, akkor ez a válogatásunk Önnek szól! Foglaljon szállást a belvárosban vagy annak közelében és élvezze hogy minden látnivaló egy karnyújtásnyira van csupán.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 436 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


A központban való elhelyezés számtalan előnnyel jár. Amellett, hogy a legjobb kávézók és éttermek, valamint a minden sarkon megtalálható üzletek könnyen elérhetők, a legnépszerűbb turisztikai látványosságok is a közelben lesznek.

Hol érdemes a városközpontban megszállni

Ha úgy dönt, hogy Prága, Cesky Krumlov vagy Telc központjában száll meg, akkor az UNESCO világörökségi helyszínek közepén találja majd magát. Ez elég csábító, nem igaz? De akár Pilsenben is érdemes a központban megszállnia, ahol gyakran élvezheti a sörfürdő kínálta lehetőségeket.

Foglaljon szállást a fővárosokban

Például Budapest a számos wellness és gyógyfürdő lehetőségével mindenképpen megér egy látogatást, és ha Budapest központjában száll meg, közel lesz a Budavári Palotához, a Parlament épületéhez és a híres gyógyfürdőhöz is.

Ugyanez a helyzet Krakkóban. A Fő tér, a zsidó negyed és a Wawel-vár könnyen elérhető lesz.