Vegye az irányt a csodálatos Magas-Tátra felé, és szálljon meg a Késmárk közelében található, családi vállalkozásként üzemelő Penzion VeLaban. A vendégházban barátságos légkör, kiváló félpanziós ellátás, valamint a wellnessrészleg pezsgőfürdője és szaunája várja. Ráadásul a szállás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetőek a Tátrai Nemzeti Park és a környék többi gyönyörű kirándulóhelye.

A szálláshelyről

A Penzion VeLa a Poprádi medencében, Késmárk közelében, néhány kilométerre a Magas-Tátra lábától fekszik. A havas hegycsúcsokhoz közeli elhelyezkedés miatt, a vendégház ideális szálláshely a túrázók, a kerékpárosok, a síelők és a családok számára is. A panzió közvetlen közelében pedig egy multifunkcionális játszótér (700 m) és egy golfpálya (1,2 km) található. De nincs sokkal messzebb Késmárk (4,4 km) vára, és az UNESCO örökségvédelmi listáján is szereplő egy fa temploma sem.

Akkor is számos látnivaló várja ha inkább a természetben barangolna. Látogasson el például a Bélai-barlanghoz (17,8 km), a Hosszú-vízeséshez (28,8 km), vagy fedezze fel a Ganovské travertínót (tavi mészkő) és a közvetlen közelében fellelhető Gánovský gejzírt (26 km).

Az autóval könnyen megközelíthető Tátralomnic (19,4 km), is számos programot kínál, például az izgalmas Tatrabob bobpályát. Télen több mint 11 kilométernyi sípálya, köztük Szlovákia leghosszabb lejtője próbálható ki a szálláshely közelében. Nagyszerű síelési lehetőségek várják továbbá a Levočská Dolina (25,7 km), a Dolní Smokovec (20,4 km) és a Nový Smokovec (23,7 km) síközpontokban is.

Ha pedig a sok tevékenység után pihenni szeretne, látogasson el a közeli vrbov-i Thermal Parkba (11,9 km), ahol 10 medence és egy mini dínópark áll a vendégek rendelkezésre. Nem szabad elfeledkeznünk az AquaCity Popradról (17,2 km) sem, ahol 13 beltéri és szabadtéri medence, valamint több mint 350 vízi attrakció és egy luxus wellnessrészleg gondoskodik a kényelemről és a szórakozásról.

Hol fogok aludni?

Szállását egy hangulatos, privát fürdőszobával ellátott szobában foglalhatja el. Minden szoba egyedi stílussal rendelkezik, amelyet különböző virágok ihlettek. A szobákban TV és WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

  • A 20 m²-es Almafa szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal van berendezve.

  • A 9 m²-es Gerbera szoba egy franciaággyal és egy kanapéággyal rendelkezik.

  • A 19 m²-es Rózsa szoba egy franciaággyal és egy kanapéággyal rendelkezik.

  • A 21 m²-es Hóvirág szoba stílusos, modern berendezéssel valamint egy franciaággyal és egy privát erkéllyel várja a vendégeket.

  • A Tulipán és a Levendula szobák 32 m²-esek. Hálószobájukban franciaágy és egyszemélyes ágy, nappalijukban kanapé konyhasarok és étkezőasztal található. Mindkét szobához privát erkély is tartozik.

  • A 35 m²-es Orchidea szoba** egy konyhasarokkal, étkezőasztallal és 2 kanapéággyal felszerelt nappaliból, valamint egy külön hálószobából áll, amelyben egy franciaágy található.

  • A tágas Napraforgó szoba 37 m²-es területén egy franciaággyal és egyszemélyes ággyal berendezett hálószoba, valamint egy kanapéággyal rendelkező nappali található.

  • Az akadálymentesített Lukáš szoba 34,5 m²-es, és egy franciaággyal berendezett hálószobából, egy konyhasarokból valamint egy kanapéval ellátott nappaliból áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos étteremben hagyományos szlovák ételek mellett nemzetközi specialitásokat kóstolhat meg. A fogások mindegyike gondosan és a minőségre összpontosítva készül. Zárja az étkezést egy csésze kávéval vagy egy házi süteménnyel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen zavartalanul a privát wellnessrészleg pezsgőfürdőjében és szaunájában. Vigyázzon ehhez legkésőbb az adott nap reggeléig előre be kell jelentkeznie. Ha kívánja, igénybe veheti a masszázs szolgáltatásokat is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára szabadtéri és egy beltéri játszótér is rendelkezésre áll, így nem az időjáráson múlik a szórakozás.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégház vendégei bátran igénybe vehetik a hall kandallóját, a fedett teraszt és szabadtéri tűzrakóhelyet is. A kerékpárját pedig hagyja nyugodtan a szálloda tárolójában.

Penzion VeLa

Penzion VeLa

Lúčna 136/50 , Malý Slavkov
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Ľudovít Svocák Cégjegyzékszám: 37241389


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Ingyenes
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
11,9 km
Busz megálló
3,7 km
Aquapark
17,2 km
Sípálya
19,4 km
Sífutás
19,4 km

Utazási tippek

Tátrai Nemzeti Park

Tátrai Nemzeti Park Utazási tipp

Élvezze a kikapcsolódást és az aktív pihenést Szlovákia legrégebbi nemzeti parkjában, ahol összesen 600 km túraösvény és 16 karbantartott kerékpárút várja felfedezését. A parkot szlovákia legmagasabb hegycsúcsai őrzik, amelyek királya a Gerlachfalvi-csúcs (2 655 m) és a lengyelországi részen a Tatrzański Park Narodowy nemzeti parkhoz kapcsolódik. A térséget a sokszínű fauna és flóra jellemzi. Mássza meg Szlovákia legmagasabb csúcsait, fedezze fel a völgyek mesés tavait és csodálja meg a gyönyörű védett virágokat.

További információ
Késmárk vára
Késmárk vára
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Bélai barlang
Bélai barlang