Szállások Dunaszerdahelyen

Amennyiben tökéletes termálvízi kikapcsolódásra vágyik és szeretne ellátogatni történelmi jelentőségű emlékhelyekre, illetve múzeumokba is, akkor dunaszerdahelyi ajánlataink biztosan tetszeni fognak Önnek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Dunaszerdahely egy olyan dél-szlovákiai kisváros, ahová özönlenek a környékről, de még a közeli országokból is a turisták. Ez leginkább a település híres gyógyfürdőjének, a Thermalparknak köszönhető. Tapasztalja meg Ön is a dunai régió szépségét és nyugodt légkörét, miközben élvezi a termálvíz kellemes érintését.

Mire számíthat a dunaszerdahelyi pihenés során?

A legnagyobb helyi attrakció kétségkívül a híres Thermalpark, ami 10 beltéri és kültéri gyógyító termálvizes medencével várja a látogatókat. Élje át a lehető legjobb wellness élményt akkor is, ha Ön az idősebb korosztályt gyarapítja és akkor is, ha egy romantikus hétvégét töltene el inkább kedvesével. De akkor sem dönt rosszul, ha családjával együtt érkezik, hiszen a legkisebbek is remekül szórakoznak majd a gyermekmedencében, a vízi csúszdákon vagy a nyári animációs programok közben. Ha a lehető legkevesebb időt szeretné a készülődéssel és az utazással tölteni üdülése alatt, akkor foglaljon szállást az ajánlataink között szereplő szállodák közül olyanban, ami közvetlenül a termálfürdőhöz kapcsolódó szállást kínálja. Így csak a fürdőköpenyét kell majd magára kapnia reggel és már indulhat is a medencék felé.

Dunaszerdahely ezen felül remek kiindulópont lehet a környéken való kiránduláshoz is. Keresse fel például a Sárga kastélyban található Csallóközi múzeumot vagy a közeli Dunatőkést, ahol egy egyedülálló vízimalom meglátogatása nagyszerűen kiegészítheti a gyógyfürdős pihenést. Ha pedig az állatok nagy szerelmese, akkor vigye el családját a Diósförgepatonyban található Malkia Park elnevezésű állatkertbe.