Szállások pezsgőfürdővel

Ki ne szeretne lazítani egy kellemes pezsgőfürdőben? Nem véletlenül válogattuk össze azon szállásokat, ahol erre van lehetőség. A dolgos hétköznapok után mindenki megérdemel egy kis pihenést!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 385 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Akár a feltöltődésért, akár a romantikáért indul kirándulni, a pezsgőfürdőben való pihenést mindenképpen értékeli majd. Válasszon tehát ajánlatunkból olyan üdülést, ahol a csomag tartalmazza a pezsgőfürdő használatot.

Nagyszerű kikapcsolódáshoz a pezsgőfürdőben

A pezsgőfürdő számos ajánlatunkban szereplő wellness szálloda ékköve, de ha nincs kedve az egész üdülés alatt csak a buborékok között pihenni, érdemes olyan szállást választania ami egy gyógyfürdő közvetlen közelében található. A fürdők szakképzett személyzete szívesen gondoskodik arról, hogy masszázzsal, vagy gyógykezelésekkel lazítsa el izmait.

Élje át a wellness élményeket hegyre néző kilátással és engedje, hogy elvarázsolja a mesés látvány ami az olyan népszerű hegyvidéki területekre jellemző, mint például a Magas-Tátra, vagy a Lengyel-Tátra, vagy az Alpok. Egy kellemes mártózás a pezsgőfürdőben, vagy egy professzionális masszázs segít kellően regenerálódni egy kemény túra vagy egy síeléssel töltött nap után.