Szállások pezsgőfürdővel

Ki ne szeretne lazítani egy kellemes pezsgőfürdőben? Nem véletlenül válogattuk össze azon szállásokat, ahol erre van lehetőség. A dolgos hétköznapok után mindenki megérdemel egy kis pihenést!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 294 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Ha olyan helyet keres, ahol egyszerre pihenhet és sportolhat, akkor a ECO Active Resort Pieniny szerintem ideális választás. Van egy nagyszerű gyógyfürdő, kiváló ételek és még kerékpárt is lehet bérelni. Személy szerint azt ajánlom, hogy tegyen egy kört a Czorsztyn-tó körüli gyönyörű kerékpárúton.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Akár a feltöltődésért, akár a romantikáért indul kirándulni, a pezsgőfürdőben való pihenést mindenképpen értékeli majd. Válasszon tehát ajánlatunkból olyan üdülést, ahol a csomag tartalmazza a pezsgőfürdő használatot.

Nagyszerű kikapcsolódáshoz a pezsgőfürdőben

A pezsgőfürdő számos ajánlatunkban szereplő wellness szálloda ékköve, de ha nincs kedve az egész üdülés alatt csak a buborékok között pihenni, érdemes olyan szállást választania ami egy gyógyfürdő közvetlen közelében található. A fürdők szakképzett személyzete szívesen gondoskodik arról, hogy masszázzsal, vagy gyógykezelésekkel lazítsa el izmait.

Élje át a wellness élményeket hegyre néző kilátással és engedje, hogy elvarázsolja a mesés látvány ami az olyan népszerű hegyvidéki területekre jellemző, mint például a Magas-Tátra, vagy a Lengyel-Tátra, vagy az Alpok. Egy kellemes mártózás a pezsgőfürdőben, vagy egy professzionális masszázs segít kellően regenerálódni egy kemény túra vagy egy síeléssel töltött nap után.