Nyaralás nyugdíjasoknak

Válogasson vonzó ajánlataink közül, amelyek már egyből tartalmazhatják a teljes ellátást, a belépőt a gyógyfürdőbe, wellness és gyógykezeléseket, akár egy fő számára is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 59 ajánlat


Ne hagyja, hogy unalomba fulladjanak nyugdíjas évei és lepje meg magát egy nagyszerű gyógyfürdős vagy wellness üdüléssel. Válogasson ajánlataink között és amellett, hogy élvezi a kezeléseket és a termálvíz melegét, ismerje meg a régió legszebb helyeit is.

Számtalan wellness üdülés várja a közelben!

Szerencsére nem kell külföldre utaznia egy remek fürdőzésért, hiszen Magyarország a gyógyfürdők valóságos paradicsoma. Akár a népszerű Miskolci Barlangfürdőt, akár Sárvár híres termálfürdőit vagy a Balaton vidékét keresi fel, garantáljuk, hogy nem fog csalódni. A fürdők és szállodák profi személyzete, a nagyszerű szolgáltatások és a jótékony hatású termálvíz gondoskodik majd a szórakozásról.

Szlovákiában számos fürdővárosban talál a pihenéshez ideális, kellemes környezetet. Látogasson el Trencsénteplicbe vagy Gyűgybe és kényeztesse testét a helyi termálvízben mártózva. Ha pedig nem akar a Közel-Keletre utazni ahhoz, hogy megtapasztalja milyen a Holt-tenger vizében úszni, akkor vegye az irányt Bellegszencse felé és ismerje meg az egyedi gyógyforrás kínálta élményt.

Csehországba sem csak a kiváló sörökért érdemes ellátogatni. Hallott már például a híres „Fürdő háromszögről”, aminek csúcsait Marienbad, Franzensbad és Karlovy Vary városai jelentik. Az idősebbek körében hasonlóan népszerűnek számít Morvaország egyetlen fürdővárosa: Luhačovice. Csodálja meg Ön is a helyi oszlopcsarnokokat és a Luhačovicei várat is.