Szállások kerékpár tárolási lehetőséggel

Ha kerékpárral érkezik és azzal szeretné felfedezni a környéket biztosan szeretné, ha biztonságos helyen tárolnák azt. Mi összegyűjtöttük Önnek azokat a szállásokat, ahol adottak erre a lehetőségek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 28 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A változékony időjárás ellenére jól éreztük magunkat a Pension Mlýnben, és nagyon elégedettek voltunk a kedves és segítőkész személyzettel, jó volt megtapasztalni a helyiek vendégszeretetét. A Velké Bílovice tökéletes választás egy feltöltő kikapcsolódáshoz. Elrejtőzhettünk a város zajától, és egymásra hangolódhattunk a kedvesemmel. A kilátóktól és a túraútvonaktól kezdve a helyi borászatokig rengeteg látnivaló várja az ide érkezőket. A történelem iránt érdeklődőknek érdemes ellátogatni a közeli Lednice-Valtice kastélyhoz is. A panzióban csodás pihenésben volt részünk és bőséges, félpanziós ellátással kényeztettek minket. Azt hiszem még sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt az utazást.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Amstel Győr csendes részén található. Ez egy családi szálloda, csodálatos és barátságos személyzettel, kiváló konyhával, és az érzés, amit a Duna-parton, a napos teraszon egy sör mellett éreztem, megfizethetetlen volt.”

Peter Kóša
Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Ha teheti mindenhova kerékpáron közlekedik és az utazása alatt sem szeretne engedni ebből? Szerencsére a Travelkingen számos olyan szállodát talál majd ami kerékpár tárolóval rendelkezik, hogy ön biztonságban tudja kedvenc kétkerekűjét akkor is amikor éppen nem a nyeregből élvezi a gyönyörű táj látványát.

Egy kerékpáros kirándulás amit sosem felejt majd el!

Gondoljon arra is, hogy a sok letekert kilométer után a teste igényli majd a megfelelő regenerációt. Erre pedig nincs jobb módszer mint a sportos nap után beülni egy kellemesen meleg medencébe vagy a forró szaunába. Válasszon nálunk olyan szállodákat és vendégházakat amik beltéri vagy kültéri medencével és akár szaunával vagy saját fürdővel rendelkeznek. Ha pedig egy teljeskörá wellness élményre vágyik akkor érdemes olyan hotelben foglalnia ami közvetlenül kapcsolódik egy gyógyfürdőhöz.

Szeretne a kirándulása alatt biciklizni, de nincs sajátja, vagy egyszerűen nincs kedve magával vinni? Nem egy szálláshelyünk szolgáltatásai között szerepel a kerékpárkölcsönzés, hogy Ön tekerve hódíthassa meg a környéket.

Travelking Tipp: A szálloda kiválasztásánál támaszkodjon a korábban ott megfordult vendégek véleményére. Mindenkinek, aki velünk utazik, lehetősége van arra, hogy véleményezze a szállást és csillagokkal értékelje azt. Ha csak a legnagyobb kényelemmel éri be akkor a kiválóra értékelt ajánlataink között válogasson.