Kiváló értékelésű szálláshelyeink

A közvetlenül az ügyfeleinktől származó szállodai értékeléseknek köszönhetően biztos lehet abban, hogy álmai utazását semmilyen probléma nem árnyékolja majd be. Ezeket a helyeket a professzionális személyzet, a kiváló konyha és remek elhelyezkedés teszi kihagyhatatlanná azok számára akik csak a legmagasabb minőséggel érik be.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 310 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Az ilyen címkével ellátott szálláshelyeink (5-ből 4,5 csillag vagy több) garantáltan a legjobb szolágáltatást nyújtják. Ezt bizonyítja a sok ott megfordult vendég kiváló értékelése. És nem véletlen, hogy a Travelkingen zömében ilyen szállodákat talál majd, hiszen kényesen ügyelünk arra, hogy a csak a legjobb hotelekkel dolgozzunk együtt. Így lehetünk mi is biztosak benne, hogy vendégeink utazásuk során tényleg probléma mentesen élvezhetik jól kiérdemelt pihenésüket.

Legjobbra értékelt szálláshelyeink, azoknak akik csak a legjobbal érik be!

100%-ig biztos lehet benne, hogy az ebbe a kategóriába tartozó szállodáink megfelelnek a legmagasabb minőségi és kényelmi követelményeknek. Ezeken a helyeken a kiszolgálás barátságos és gyors, az éttermek pedig világszínvonalúak és gyakran a **korlátlan wellness használatot is biztosított.

A kiváló kategóriába tartozó szállodáink esetében az elhelyezkedés szintén fontos tényező. Így a legtöbb a városközpontban vagy annak közelében található, hogy a vendégek számára könnyen elérhetők legyenek a főbb turisztikai látványosságok, valamint a legjobb éttermek és üzletek. Ezen felül egyes szálláshelyek csodálatos kilátással is rendelkeznek a környező vidékre, vagy esetleg a a tenger vagy más víz partján találhatók.